Het zangersnetwerk van de Choir Company

De: Choir Company organiseert een Zangersnetwerk op zondag 30 mei 2010 in Hoogeveen in De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30, te Hoogeveen. Deelnemers zijn welkom.

Al vele jaren organiseert the Choir Company kortlopende koorprojecten waaraan ondertussen vele honderden zangers en zangeressen deelgenomen hebben. Bij elk project sluiten zich weer nieuwe vocalisten aan en zo ontstond er in de loop der jaren een netwerk van zangers en zangeressen, verspreid over heel Nederland.

Om al deze ervaren deelnemers te kunnen blijven inzetten en bij ons werk te blijven betrekken, zijn we in februari 2009 gestart met een nieuw initiatief: speciale mini-zangprojecten waarbij we ons “Zangersnetwerk” oproepen om op allerlei plekken in het land samen te komen om samen te zingen tot eer van God.

Voor deelnemers aan eerdere projecten is het heerlijk om elkaar (weer) te ontmoeten en binnen één middag en één avond een geweldige tijd te hebben. Daarnaast zijn deze projecten ook zeer geschikt voor nieuwe, geïnteresseerde vocalisten om kennis te maken met The Choir Company en zich ook aan te sluiten.

Onze visie is om de komende periode heel veel nieuwe zangers en zangeressen aan ons zangersnetwerk toe te voegen en in plaatsen door heel Nederland samen te komen om te zingen. Als wij onze lofliederen laten klinken dan bouwt God Zijn troon en zal Hij als Koning regeren! Daarnaast geloven wij dat het een krachtig getuigenis is als al die zangers en zangeressen, uit al die verschillende plaatsen, met al die verschillende (kerkelijke) achtergronden samen komen en ieder op hun eigen manier, maar toch in eenheid God aanbidden.

Daarnaast is het ons verlangen om in 2011 de Kuip in Rotterdam te vullen en een koor van duizenden stemmen te vormen. In de komende periode hopen we zo veel mogelijk mensen te bereiken en enthousiast te maken. Help mee zodat we samen kunnen groeien tot een leger van aanbidders!

Hoogeveen

Na de eerste acties van het Zangersnetwerk in Maarssenbroek en Alphen aan den Rijn zijn we blij dat we deze keer in het noorden van het land terecht kunnen. Het is niet de eerste keer dat we met The Choir Company in Hoogeveen zijn. Een paar jaar geleden waren we er met ons “Laat Uw Grootheid Zien” project en afgelopen najaar zongen zo’n 80 zangers en zangeressen mee in ons “In Uw Aanwezigheid” programma. Op 10 april a.s. zal ons National Celebration Choir de musical “Connected” in Hoogeveen uitvoeren.

Hoe gaat het in z’n werk:

Ben je beschikbaar? Heb je tijd en zin om mee te zingen, geef je dan direct op !

Je krijgt van ons een internet- link waarop je de split tracks van de koorliederen kunt downloaden. Van alle liederen is een sopraan/alt/tenor/bas split beschikbaar.

Je gaat thuis aan het werk om de liederen in te studeren- je weet ondertussen hoe het werkt.

Zorg ervoor dat je op zondag 30 mei 2010 om 14.00 uur aanwezig bent in Hoogeveen want dan gaan we samen repeteren en alle liederen doorzingen.

Na de repetitie gaan we soundchecken, samen eten en de dienst begint dan om 19.00 uur.

Misschien vraag je je af hoe we dit allemaal gaan redden- één repetitie en ’s avonds direct de dienst? Allereerst omdat de liederen die we uitgezocht hebben absoluut niet moeilijk zijn en een hoog “samenzang” karakter hebben. Bij sommige liederen zing je bijvoorbeeld alleen een refrein. Daarnaast hoef je de liederen niet uit het hoofd te kennen, je mag gebruik maken van een tekstvel.

Alles op een rijtje

Meezingen in het Choir Company projectkoor is mogelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Het repertoire is geheel Nederlandstalig .

Deelnamekosten bedragen € 7,50 per persoon.

Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier .

Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden.

Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.

Het is verplicht om op de repetitiemiddag om 14.00 uur aanwezig te zijn. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, kun je helaas niet meezingen tijdens het concert.

Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.

Concertkleding: wit, grijs, beige, poeder-bruin, spijkerblauw, roze

Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging; ook ontvang je een nieuwsbrief met details omtrent tijden en locatie/adresgegevens.

We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

02-04-2010
Muziek
https://www.choircompany.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies