Studiereis VS naar Willow Creek

UTRECHT – Willow Creek Nederland, CV•Koers en Amsterdam in beweging organiseren deze zomer een studiereis voor kerkleiders naar twee grote gemeenten in de VS.

Er wordt een bezoek gebracht aan Redeemer Presbyterian Church van Tim Keller in New York en de Willow Creek Community Church van Bill Hybels in Chicago.

Het zijn twee verschillende kerken, met verschillende typen leiderschap. De overeenkomst is dat beide kerken hebben een kloppend hart hebben voor het bereiken en vernieuwen van de stad. En in beide kerken kwamen duizenden mensen tot een levend geloof in Jezus Christus.

Tijdens deze studiereis zal veel geleerd en beleefd worden van de manier waarop Redeemer en Willow hun visie en missie concreet handen en voeten geven. Zo worden nieuwe church plants bezocht, verschillende samenkomsten bijgewoond en zijn er vraag- en antwoordsessies met stafleden. De reis eindigt met het bezoeken van de Global Leadership Summit in Chicago. De reis is gepland van 31 juli tot 8 augustus 2010. Inschrijven kan tot 1 juni aanstaande.

16-04-2010
Buitenland
https://www.willowcreek.nl/studiereis

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies