Aankondiging: Lees en Luister Live

Op zaterdag 21 september 2013 vindt Lees & Luister Live plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Dit evenement is het vervolg op de Lees & Luisterbeurs die vorig jaar voor de 37ste keer werd georganiseerd. De brancheorganisatie heeft gekozen voor een nieuwe lokatie en een gewijzigde opzet.

De afgelopen jaren werd de Lees & Luisterbeurs gehouden in De Reehorst in Ede. Met een uitgebreid programma rond christelijke boeken en muziek. Op de beursvloer met tientallen stands was het brede spectrum aan christelijke boeken en muziek te bekijken en te koop.

De Lees & Luisterbeurs was meer dan een beurs alleen. In vijf zalen werd een doorlopend dagprogramma geboden van workshops, concerten, lezingen en presentaties met een grote variatie aan onderwerpen.

De Lees & Luisterbeurs wordt georganiseerd door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak, in samenwerking met verschillende christelijke organisaties als het Reformatorisch Dagblad, het Nederlands Bijbelgenootschap, Pro Life, Boekhandel Riemer en Compassion.

© Henk-Jan Oudenampsen
21-03-2013
Media
https://www.leesenluister.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies