Chris vernieuwt cursus Kinder- en tienerpastoraat

De cursus Kinder- en tienerpastoraat van Chris start dit jaar met persoonlijke coaching. In tien zaterdagen worden deelnemers toegerust om (pastorale) zorg te bieden aan jonge mensen. De cursus vindt plaats vanaf september in Dordrecht en Hattem.

In september start Chris met een nieuw seizoen van de cursus Kinder- en tienerpastoraat. Nieuw dit jaar is de persoonlijke coaching voor de deelnemers. De huiswerkopdrachten en begeleiding door de eigen coach geven de cursus een goede basis in de eigen context en praktijk. De cursus Kinder- en tienerpastoraat biedt een Bijbels kader en praktische informatie voor de (pastorale) zorg aan kinderen en jongeren.

In tien interactieve lesdagen wordt stil gestaan bij onderwerpen zoals social media, seksualiteit, pesten en rouwverwerking. Oud-cursist Marianne beveelt de cursus van harte aan: “Ik heb erg veel geleerd. Dingen die ik kan toepassen binnen onze kerk, maar ik merk dat het me zelfs bij de opvoeding helpt. Het cursusjaar vloog voorbij.”

Aanmelden?

Op 7 september start de cursus in Hattem en op 14 september gaat de cursus in Dordrecht van start. Voor beide locaties zijn nog plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor de cursus kan via: www.chris.nl. Hier is tevens ook meer informatie over de cursus te vinden.

Over Chris

Chris is er voor kinderen en jongeren en voor opvoeders, jeugdwerkers en professionals. Met de Chris Chat, Connect en telefoonlijn biedt Chris een luisterend oor en een helpende hand aan jonge mensen.

Voor volwassenen biedt Chris vanuit haar deskundigheid en expertise op het gebied van (pastorale) zorg en preventie diverse trainingen, voorlichtingen en coaching op maat.

Esther van Reenen
Chris
30-08-2013
Jongeren
https://www.chris.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies