Evangelist Marten Visser spreekt op ontmoetingsdag OMF

Op zaterdag 21 september organiseert zendingsorganisatie OMF Nederland een jaarlijkse ontmoetingsdag. De dag staat in het teken van de vraag ‘Onbereikt, maar ook buiten bereik?’ en vindt plaats in Nijkerk. Er is een interactief programma samengesteld met een bijdrage van evangelist Marten Visser uit Thailand.

Nog steeds zijn veel bevolkingsgroepen niet bereikt met het evangelie. Maar wat zijn onbereikte bevolkingsgroepen precies, waar leven zij en zijn ze wel te bereiken? Door deel te nemen aan workshops en te luisteren naar sprekers uit Oost-Azië krijgen de bezoekers antwoord op deze vragen.

Eén van de sprekers is evangelist Marten Visser. De in Thailand wonende Visser is bekend van zijn Twitter-account @Biblword waarmee hij iedere dag één gedachte twittert naar aanleiding van een bijbelvers. Tijdens de ontmoetingsdag deelt hij zijn gedachten rechtstreeks door de bezoekers toe te spreken.

Ben jij betrokken bij zending en wil je antwoord op de vraag ‘Onbeikt, maar ook buiten bereik?’, kom dan naar de OMF DAG 2013. Er is een crèche (0 tot 4 jaar) en een leuk kinderprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.omf.nl.

Menno

03-09-2013
Buitenland
https://www.omf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies