Provider Solcon opnieuw als beste uit de test

Solcon is een positieve uitzondering bij snelheidstest van het tv-programma Kassa. Solcon bleek een van de weinige providers die bij een ADSL-abonnement vooraf aan klanten duidelijk maakt wat de werkelijk haalbare snelheid op de locatie van een klant is.

Solcon kwam daarnaast als tweede uit de snelheidstest. Gemiddeld halen ADSL-gebruikers slechts 39 procent van de geadverteerde snelheid. Solcon bleek met een percentage van 77 procent een positieve uitzondering.

Solcon beste uit de test volgens Consumentenbond

Solcon komt als beste uit de test in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. Dat blijkt uit de nieuwste ProviderMonitor van de Consumentenbond. Klanten van Solcon zijn zeer tevreden volgens de einduitslag over 2013. ‘Solcon heeft uitstekende kwaliteitsscores op alle aspecten’, aldus de Consumentenbond. Solcon scoort een 8,1 voor Internet & Telefonie en zelfs een 8,5 voor Internet. We zijn trots op deze mooie resultaten, omdat ze gebaseerd zijn op de ervaringen van onze eigen klanten. Zij geven deze hoge scores en dat doen ze overigens al lange tijd.

Ook in 2012 werden we van alle landelijke providers als beste getest in de categorieën Internet en Internet & Bellen. Natuurlijk zijn de mooie resultaten in de ProviderMonitor geen reden om achterover te leunen. In 2014 gaan we ons service- en kwaliteitsniveau verder verbeteren. En nu we een eigen televisiedienst hebben, hopen we ook hoge ogen te gooien in de categorie 3 in 1.

Solcon heeft een ruim aanbod aan producten op het gebied van internet, televisie en telefonie. Van een eenvoudige aansluiting tot een compleet 3 in 1-pakket. En van DSL tot supersnel glasvezel. Daarnaast bieden we extra’s als een internetFilter, TelefoonFilter en online back-up.

Solcon
© Henk-Jan Oudenampsen
05-05-2014
Media
https://www.solcon.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies