OMF ontmoetingsdag: Heer hier ben ik om U te dienen

Op zaterdag 20 september organiseert OMF Nederland weer haar jaarlijkse ontmoetingsdag. Robert Erion en Nelly van Kampen-Boot zullen spreken naar aanleiding van het thema ‘Heer, hier ben ik om U te dienen’.

OMF (Overseas Missionary Fellowship) is een interkerkelijke zendingsorganisatie, die zich richt op de verspreiding van het evangelie onder Oost-Aziaten. Tijdens de jaarlijkse OMF DAG staat ontmoeting en verdieping centraal. Er zijn diverse zendingwerkers aanwezig die vertellen over hun werk en informatie geven hoe je daarbij betrokken kunt raken.

Robert Erion en Nelly van Kampen-Boot

Een van de sprekers is Robert Erion, een van de directeuren van OMF International. Hij zal vertellen over het verleden, heden en de toekomst van OMF. Nelly van Kampen-Boot, werkt sinds 2012 met OMF in Maleisië. Zij zal uit eigen ervaring delen hoe het is om God te dienen in Oost-Azië.

Ruimte voor gesprek

De OMF DAG is een informatieve en interactieve dag, waarbij ruimte zal zijn om zendingswerkers te spreken. De dag wordt gehouden in De Kandelaar in Nijkerk (Meinsstraat 4A). Voor de kinderen van 4-12 jaar is er een kinderprogramma en voor de jongeren kinderen een crèche.

Meer informatie kun je vanaf 1 september vinden op www.omf.nl

Hanneke van Boven
© Christelijknieuws.nl
25-08-2014
Evangelisatie
https://www.omf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies