Matthijs Vlaardingerbroek op jubileum OMF

OMF International bestaat 150 jaar! Op zaterdag 26 september organiseert OMF Nederland haar jaarlijkse ontmoetingsdag, die deze keer in het teken zal staan van dit bijzondere jubileum. Ds. Ron van der Spoel zal spreken naar aanleiding van het thema ‘Alles wat adem heeft, love de Heer’, genomen uit Psalm 150. Voor de kinderen (4-12 jaar) is er een leuk programma met Matthijs Vlaardingerbroek.

OMF (Overseas Missionary Fellowship) is een interkerkelijke zendingsorganisatie die zich richt op verspreiding van het evangelie onder Oost-Aziaten door woorden, daden en houding tot eer van God. De organisatie is in 1865 opgericht door James Hudson Taylor als de China Inland Mission (CIM). In 1866 vertrekt hij met de eerste 24 zendingswerkers richting China. Na het gedwongen vertrek uit China in 1950 verandert de naam van de organisatie in OMF. Nu, 150 jaar na de oprichting, werken zo’n 1400 mensen uit ruim 30 landen op de ‘velden’ en kantoren in Oost-Azië en wereldwijd!

Gedurende het hele jaar 2015 zijn er verschillende jubileumactiviteiten waarin de dank aan God voor Zijn trouw centraal staat. Danken en vieren doet OMF graag samen; vier het feest mee, en nodig anderen uit!

De Nationale OMF DAG is een informatieve en interactieve dag, waarbij ruimte zal zijn om zendingswerkers te ontmoeten en om door te praten over zending en jouw betrokkenheid daarin.

De dag wordt gehouden in de Pniëlkerk, Ghandistraat 2 in Veenendaal.

Vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar, het programma is van 10.00 – 14.30 uur, met om 13.30 uur tijd voor ontmoeting tijdens de receptie met informatiemarkt. Voor een broodmaaltijd wordt gezorgd.

Petra van Gelswijk
© Henk-Jan Oudenampsen
29-07-2015
Evangelisatie
https://www.omf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies