TOV-avonden HGJB dit jaar ook voor catechesegroepen

BILTHOVEN – De jaarlijkse TOV-avonden zijn dit jaar ook opengesteld voor catechesegroepen. In voorgaande jaren bezochten diverse jeugdclubs de avonden, nu hoopt de HGJB dat ook catechisanten en mentoren de avonden zullen bezoeken.

Speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar organiseert de HGJB TOV-avonden op vijf verschillende plaatsen in Nederland. Muziek, ontmoeting, spel, bidden, Bijbelstudie, sfeer en gezelligheid vormen de basis van deze avond. Dit jaar is het thema ‘De jongens tegen de meiden’. De avond zal in het teken staan van deze eeuwenoude strijd. TOV is een unieke mogelijkheid om met de tieners honderden andere tieners te ontmoeten. Volgens de HGJB is het belangrijk dat er plekken zijn waar tieners elkaar kunnen ontmoeten .

Dit jaar is de TOV opengesteld voor catechesegroepen. Het kan een mooie afsluiting van het seizoen zijn. Voor mentoren en catecheten is er de prettige bijkomstigheid dat de organisatie geheel in handen van de HGJB is en dat zij de avond niet hoeven voor te bereiden. Voor mentoren en jeugdleiders wordt een masterclass verzorgd door een HGJB-stafmedewerker.

De TOV-avonden worden dit jaar gehouden in Zoetermeer (4 maart), Dordrecht (5 maart), Zwolle (11 maart), Zierikzee (12 maart) en Ede (18 maart). Aanmelden kan via hgjb.nl.

Hans Alderliesten

01-02-2016
Jongeren
https://www.hgjb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies