Micha Nederland verwelkomt EO Metterdaad in netwerk

EO Metterdaad is vanaf deze maand deelnemer in het netwerk van Micha Nederland. Het netwerk is blij om weer een nieuwe partner te verwelkomen die samen met hen op wil komen voor goed en recht doen. Met de komst van EO Metterdaad kunnen zij samen een nog sterker geluid laten horen voor gerechtigheid.

Trouw en recht doen zijn twee belangrijke pijlers voor de organisatie. Ben Kostwinder, manager EO metterdaad zegt hierover: ‘EO Metterdaad brengt al meer dan 40 jaar via TV en radio nood dichtbij en helpt wereldwijd. We voelen ons daarom van harte thuis in het Micha netwerk.’

‘Micha Nederland verenigt christenen die samenwerken aan goed en recht doen. Met EO Metterdaad erbij doen we dat samen met een sterke mediapartner. Dat is een mooie toevoeging aan het netwerk.’ Aldus Evert Jan Hazeleger, programmamanager Kerk in Actie en bestuurslid van Micha Nederland.

Het wereldwijde Micha netwerk wordt gevormd door 582 kerken en organisaties in 84 landen. Vanuit Micha 6:8 komen zij samen op tegen onrecht, dichtbij en veraf. In Nederland is het netwerk actief met onder andere de Micha Cursus, een praktische cursus over goed en recht doen. Andere onderdelen zijn Micha Young voor tieners en de jaarlijkse Micha Zondag. Micha Nederland wil op deze manier christenen oproepen praktisch vorm te geven aan gerechtigheid in de eigen omgeving.

Op www.michanederland.nl/netwerk staan alle deelnemers van het netwerk van Micha Nederland.

Annemarthe Westerbeek

10-03-2016
Hulpverlening
https://www.michanederland.nl/netwerk

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies