OMF Nederland is jarig

Op 25 april bestaat OMF Nederland 50 jaar! We zijn dankbaar voor alles wat God gedaan heeft door OMF Nederland heen en kijken uit naar de jaren die nog mogen volgen.

In 1966 werd OMF Nederland officieel een stichting, als onderdeel van OMF International. Sonja van Benthem en haar zus Liesbeth startten een zendingskantoor in Amsterdam onder de naam Overzeese Zendings Gemeenschap (O.Z.G.) (vanaf 2005 OMF Nederland). Daarvoor bestonden er al diverse gebedsgroepen en waren er verschillende Nederlandse zendelingen via OMF Engeland uitgezonden, zoals Elly van der Linden, Ank Cappon en Jan en Lies Pit.

In de afgelopen jaren zijn vele zendingswerkers uitgezonden naar Oost Azië en zijn steeds meer kerken en individuen bij het zendingswerk betrokken geraakt. Wij zijn dankbaar voor de mensen die zo trouw OMF en het zendingswerk in Oost Azië hebben ondersteund in gebed, financiën of praktische hulp.

Het blijft niet bij het werk van de afgelopen jaren. God gaat verder! Er zijn nog steeds miljoenen mensen die nog nooit het Evangelie hebben gehoord. Daarom gaan wij als OMF Nederland door met het uitzenden van mensen naar Oost Azië en blijven we uitreiken naar de Aziaten in Nederland.

Petra van Gelswijk
© TOFF-fotografie.nl
21-04-2016
Evangelisatie
https://www.omf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies