Rwandadag zaterdag 1 oktober in Amerongen

Op zaterdag 1 oktober is er weer een Rwanda-dag. Deze dag is een initiatief van de vrienden van Abaja ba Kristo. Zij ondersteunen de diaconessengemeenschap in Rwanda op alle mogelijke manieren.

Sinds de genocide in 1994 is er in Rwanda letterlijk en figuurlijk veel opgebouwd. Dat geldt ook voor de zustergemeenschap Abaja ba Kristo. Tijdens de Rwanda-dag krijgen bezoekers via korte nieuwsflitsen en interviews een indruk van al hun activiteiten. Werk dat mede mogelijk gemaakt wordt door veel giftgevers en bidders in Nederland! Er is ook informatie over het nieuwe project dat de zusters dit jaar gaan starten voor de armste gezinnen in de omgeving. Er zijn Rwandese artikelen te koop en bezoekers kunnen genieten van Rwandese hapjes. Bij de ‘Rwanda-loterij’ zijn leuke prijzen te winnen.

Iedere geïnteresseerde is welkom om deze boeiende en afwisselende dag bij te wonen. De bijdrage voor deze dag is € 5,00 (incl. soep/ koffie/thee/hapjes). Daarnaast wordt een collecte gehouden voor het werk in Rwanda.

De Rwanda-dag wordt gehouden in Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen. Om 10.30 uur staat de koffie klaar, het programma begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur, met tussendoor gelegenheid om te lunchen en de kraampjes te bezoeken. Na afloop is er een drankje en gelegenheid om na te praten. Aanmelden is noodzakelijk, dat kan via de mail: zr.dorien@zdh.nl of telefonisch: 0343-723 780. Meer informatie op www.abaja-ba-kristo.nl.

Jose Breekveldt
Zendings-Diaconessenhuis Bethanie
07-09-2016
Hulpverlening
https://www.zdh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies