Charles Groot geeft cursus: Kerk in de branding

Op donderdag 27 oktober start ds. Charles Groot weer een cursus in Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen, dit keer getiteld ‘Kerk in de branding!’ Hierin bespreekt hij acht spraakmakende thema’s.

Een branding kan soms hoge golven veroorzaken en een bedreiging vormen voor het gebied dat er achter ligt. Ook de Kerk van Christus bevindt zich regelmatig in zo’n gevarenzone. Daarom aandacht voor acht ‘golven’. Hoe ga je bijv. om met conflicten in de kerk, hoe herken je sektarische bewegingen en in hoeverre is de Kerk te marktgericht geworden? Thema’s waar iedere gelovige vroeg of laat mee te maken krijgt.

De cursus bestaat uit 8 avonden en vindt tweewekelijks plaats op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in de Grote Zaal van het Zendings-Diaconessenhuis, Jan van Zutphenweg 4 in Amerongen. Deze cursus is bedoeld voor ieder die verlangt naar meer kennis van Gods Woord en tot opbouw van het persoonlijk geloofsleven. De kosten zijn € 7,50 per avond. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn inbegrepen.

Meer informatie vindt u op de website www.zdh.nl. U kunt zich aanmelden via secretariaat@zdh.nl. Voor wie niet beschikt over internet, de receptie is van maandag t/m vrijdag te bereiken op tel.nr. 0343 723 780. Vraag naar het secretariaat.

Jose Breekveldt
Charles Groot
12-09-2016
Onderwijs
https://www.zdh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies