Wie was Kees Kraayenoord achter de schermen

In zijn autobiografische boek ‘Backstage, met vallen en opstaan Gods liefde tegemoet’ beschrijft Kees Kraayenoord zijn worstelingen met het leven buiten de spotlights. Hij maakte als aanbiddingsleider op het podium op veel mensen indruk, maar buiten de spotlights was zijn leven minder rooskleurig.

Na een periode vol worstelingen, teleurstellingen en successen gaat hij op zoek naar zichzelf, Jezus en naar een leven van aanbidding, ook als niemand kijkt.

Kees vertelt eerlijk over wat hij meemaakte tijdens zijn zoektocht naar een leven in afhankelijkheid van God. God is op zoek naar mensen die Hem aanbidden, ook zonder publiek. Dit is iets wat Kees met vallen en opstaan heeft ontdekt.

Kees Kraayenoord is voorganger in Mozaiek0318 in Veenendaal. Hij is een bekend zanger en aanbiddingsleider. Zijn passie is om met de gaven die hij van God heeft gekregen, met zijn stem, zijn muziek en zijn spreken, mensen in Gods aanwezigheid te brengen. Ook wil hij graag jonge aanbiddingsleiders helpen om hun plek te vinden in hun eigen gemeente.

Uitvoering: Paperback

Omvang: 192 pag.

ISBN: 978 90 33800 979

Prijs: € 16,95

Uitgever: ArkMedia

Leonie de Beer
© Henk-Jan Oudenampsen
13-01-2017
Muziek
https://www.arkmedia.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies