Solidariteitsbijeenkomst voor Israel in Amsterdam

Op donderdag 16 februari organiseert de SGP een solidariteitsbijeenkomst voor Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Noorderkerk (Noordermarkt 48; Amsterdam). Sprekers zijn o.a. Kees van der Staaij, vertegenwoordigers van de Israëlische ambassade en de Joodse gemeenschap in Nederland. Bezoek deze solidariteitsbijeenkomst en laat zien dat ook u Israël en het Joodse volk steunt.

Israël staat helaas te vaak alleen. Steun voor Israël is daarom hard nodig. Juist nu. Dat Israël weinig tot geen steun krijgt, blijkt alleen al uit de etikettering en boycots van Israëlische producten. De SGP plaatst daar graag een positief geluid tegenover. Zij zet een aantal Israëlische producten in het zonnetje. Iedereen is van harte welkom om de Israëlmarkt en- veiling te bezoeken. Deze wordt in samenwerking met Christenen voor Israël georganiseerd. U kunt genieten van de proeverij met heerlijke Israëlische wijnen en delicatessen. Er zijn workshops te volgen over “Israëlische wijnen” en over “Hoe maak ik Israëlische gerechten klaar?”

Ook zal er een veiling gehouden worden. O.a. Israëlische producten, zoals verzorgingspakketten, wijnen en een reis naar Israël zullen geveild worden. Een van de SGP-Kamerleden is de veilingmeester. Biedt u mee? De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Aleh. Aleh is een stichting voor gehandicaptenzorg in Israël. O.a. het CIDI en stichting Aleh zullen met een informatietafel aanwezig zijn. De Israëlmarkt en –veiling vindt plaats op vrijdag 10 maart 2017 (vanaf 19.00 uur) in zalencentrum De Schakel; Oranjelaan 10 te Nijkerk.

SGP
© Henk-Jan Oudenampsen
05-02-2017
Buitenland
https://www.sgp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies