Zending over Grenzen Oekraine komt in actie voor oorlogsslachtoffers

ALMERE/AVDIYIVKA – Onze medemens in Oost-Oekraïne heeft dringend hulp nodig. De stad Avdiyivka is zwaar verwoest door de gevechten en de kwetsbaren en armen in het oorlogsgebied lijden meer dan ooit. Daarom wil ons team in Oekraïne acuut tien ton noodmateriaal naar Oost-Oekraïne sturen, zodat de beschadigde daken in Avdiyivka gerepareerd kunnen worden.

Volgens de laatste statistieken van het Buitenlandse Ministerie van Oekraïne zijn in de gevechten van de afgelopen tijd tweehonderd huizen beschadigd, twintig mensen omgekomen en tientallen mensen gewond geraakt. Hoewel er momenteel een klein staakt-het-vuren is, heerst er nog steeds spanning in Avdiyivka. Hulptroepen doen hun best om de schade te herstellen, maar de uitdaging is enorm omdat de Oekraïense economie gebroken is en elk gebied van hun samenleving lijdt.

We zijn jullie niet vergeten!

In Oost-Oekraïne klinken valse geluiden dat de rest van Oekraïne niet om de mensen in het oosten geeft. Ons Oekraïense team wil door het inzamelen van noodmateriaal en christelijke liefde laten zien dat we onze broeders en zusters in Oost-Oekraïne niet vergeten zijn en veel om hen geven.

Zending over Grenzen
Zending over Grenzen
27-02-2017
Hulpverlening
https://www.zendingovergrenzen.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies