Mensen in Oekraine zijn ontzettend dankbaar voor voedselpakketten

Getuigenissen over ons werk komen soms uit onverwachte hoek. Zo ook tijdens het Shirchadasj benefietconcert van 18 februari in Waalwijk. Een van de koorleden, Ieteke van Brakel, vertelde ons namelijk over haar reis met een andere hulporganisatie naar Oekraïne. Daar kreeg zij – ongevraagd – van meerdere gezinnen te horen hoe zeer het werk van Zending over Grenzen gewaardeerd wordt.

“Ik kende het werk van Zending over Grenzen al,” vertelt Van Brakel, “maar nu ik met eigen ogen de dankbaarheid van Oekraïense gezinnen gezien heb vind ik het nog mooier.” In mei 2016 was ze in West-Oekraïne om oorlogsvluchtelingen te ontmoeten en bemoedigen. Zonder dat mensen wisten dat Van Brakel bekend is met Zending over Grenzen, vertelden ze haar hoe dankbaar ze zijn voor de voedselpakketten die ze krijgen. “Ik heb met eigen ogen mogen zien dat mensen rond kunnen komen dankzij zo’n pakket”, aldus het koorlid. “Ik was echt onder de indruk.”

Concert

Op 18 maart is er weer een Shirchadasj-concert in Eindhoven. Dit is een van de laatste concerten in de jubileumtour van het koor.

Zending over Grenzen
Zending over Grenzen
21-03-2017
Hulpverlening
https://www.zendingovergrenzen.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies