MENU
Joop Gankema nieuwe voorzitter stichting Groot Nieuws Radio

Joop Gankema nieuwe voorzitter stichting Groot Nieuws Radio

25 jul

Joop Gankema (67) is aangesteld als voorzitter van stichting Groot Nieuws Radio. Hij volgt Ron de Rover op, die als bestuurslid nog voor enige tijd betrokken blijft. Gankema wil in zijn nieuwe functie kijken naar de kansen en mogelijkheden die er liggen, maar zijn verlangen gaat verder.

“Ik wil luisteren naar Gods stem om te horen hoe we samen dit werk van de Heer mogen leiden en verder brengen”, aldus Gankema. Tot 2015 was hij directeur van Stichting Opwekking.

Als voorzitter zal Joop Gankema veel samenwerken met Wilfred Hardeman, directeur bij Groot Nieuws Radio. Hardeman is blij met de aanstelling van Gankema: “We hebben in het verleden al goed samengewerkt rondom de live-uitzendingen vanaf Pinksterconferentie Opwekking. Met Joop voegen we een ervaren bestuurder met een groot netwerk toe aan ons bestuur.”

Oud-voorzitter Ron de Rover geeft met vertrouwen de voorzittershamer door aan Gankema. “In Joop hebben we iemand gevonden waarmee Groot Nieuws Radio een nieuwe fase in kan gaan. Met de hulp van God kan Groot Nieuws Radio zich verder ontwikkelen, na de lastige jaren die achter ons liggen.”

Naast Gankema en De Rover bestaat het bestuur van Stichting Groot Nieuws Radio uit André Verhoeff (secretaris) en Beschier de Korte (penningmeester). De komende tijd zal het bestuur verder uitgebreid worden.

Stichting Groot Nieuws Radio is volledig eigenaar van Groot Nieuws Radio B.V., die dagelijks radio-uitzendingen verzorgd via 1008 AM, DAB+, internet en via verschillende aanbieders van interactieve tv.

Datum: 25 juli 2017
Auteur: Lukas Kramer
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: