Hoogtepunten van het nieuwe tv-seizoen op Family7

Op 1 oktober start het nieuwe tv-seizoen van Family7 met allerlei nieuwe programma’s. Ook ontbreken de oude vertrouwde programma’s niet met nieuwe afleveringen. Dit kun je vanaf oktober verwachten bij Family7.

Thuis

Op maandag 2 oktober trapt Family7 af met een nieuw seizoen Thuis. De serie begint met Nicole Buch. Nicole noemt zich een hopige, zij hoopt dat God er ook voor haar is, maar zeker weten… Thuiskomen is veel meer dan de sleutel in het slot van de voordeur. Het is de ontdekkingsreis naar je ware identiteit, met alle ups en downs die erbij horen. Over deze zoektocht gaat Jan van den Bosch in gesprek met bekende Nederlanders zoals Sonja Silva, Leo Fijen, Ben Tiggelaar, Carla Dik-Faber, Jennifer Guetta-Peersman en Tass Saada (de voormalige sluipschutter van PLO-leider Yassir Arafat).

Maandag 2 oktober 21.00 uur · Family7

Drievoudig snoer of zijden draadje

In deze serie vragen de makers zich af of het christelijke huwelijk dat zich onder andere kenmerkt door ‘tot de dood ons scheidt’, ‘in voor- en tegenspoed’ en in het samen één zijn in emotioneel en materieel opzicht, nog wel van deze tijd is. Ook al lijkt het huwelijk tegenwoordig aan een zijden draadje te hangen; het Bijbelse huwelijk is en blijft een drievoudig snoer. Presentator Evert ten Ham gaat hierover in gesprek met relatiecoach Bram de Blouw.

Dinsdag 3 oktober 19.30 uur · Family7

Op zoek naar een Wonder

Geneest God ook nog vandaag de dag? Presentator Dolf van de Vegte gaat langs bij mensen die een wonder hebben meegemaakt. Iedere aflevering wordt een wonder belicht dat al een aantal jaar geleden plaatsvond en een wonder dat recent is gebeurd.

Dinsdag 3 oktober 21.00 uur · Family7

Het mysterie van de opname

Vanaf vrijdag 6 oktober zendt Family7 wekelijks de serie ‘Het mysterie van de opname’ uit. In deze serie gaat Jaap Dieleman dieper in wat Paulus een mysterie noemt, een geheimenis. Een zeer bijzonder geheim dat spreekt van de plotselinge wegvoering van de gelovigen naar de hemel. Wanneer dit gaat gebeuren, weet niemand precies. Maar wel heeft Jezus ons gezegd dat we moeten letten op de tekenen der tijden. En die zien we overal om ons heen.

Vrijdag 6 oktober 19.30 uur · Family7

Bijbelcheck

Voor kinderen zal er een nieuw programma starten. Carin van Essen neemt je mee op reis door Israël en vertelt twaalf verhalen uit de Bijbel. Zing mee en leer meer over deze wonderen!

Zondag 8 oktober 18.10 uur · Family7

Eindtijd en profetie

Op zondag 1 oktober starten we met een nieuwe serie van ‘Eindtijd en profetie’. Jan van Barneveld gaat in de eerste afleveringen in op een aantal gebeurtenissen uit de afgelopen maanden. Zo staat hij stil bij de gebeurtenis op het Tempelplein in Jeruzalem (14 juli 2017), maar ook over de gevolgen van de inauguratie van president Trump. Tegelijk zullen twee belangrijke, profetische lijnen worden gevolgd.

Zondag 1 oktober 19.30 uur · Family7

Family7 in actie voor Nepal

Het team van Family7 in actie reist naar de moeilijk begaanbare binnenlanden van Nepal. Hier helpt Medair de bevolking aan aardbevingsbestendige woningen. Na de verwoestende aardbeving van 2 jaar geleden wonen veel mensen nog steeds in ernstig beschadigde bouwvallen. Elk moment kan er opnieuw een aardbeving plaatsvinden. Nog zeker 1.000 arme families in dit gebied hebben zo snel mogelijk hulp nodig.

Woensdag 4 oktober 20.00 uur · Family7

Nieuwe films en afleveringen van bekende programma’s

Er start een nieuw seizoen van Bijbelse Karakters op donderdag 6 oktober. Voor de vrouwen zijn er op de woensdagavond ook nieuwe afleveringen van Transparant en Puur! TV. In Travel the Road volgen we twee zendelingen die de wereld rondreizen. Zij zijn in Nepal als het land door een zware aardbeving op z’n grondvesten schudt. Wanneer zij de chaos zien die is ontstaan zoeken ze contact met lokale christenen. Er is wanhoop en uitzichtloosheid. Ze vormen een team en bieden hulp aan Nepalezen in nood.

In de nieuwe serie Jozef, een Messiaanse geschiedenis vertelt ds. Henk Poot je meer over over het leven van Jozef. Op vrijdagavond blijft het filmavond. Zo starten we met de trilogie van Beverly Lewis en zijn de eerste drie weken de films The shunning, The confession en The reckoning te zien. In november volgt de tv-première van An uncommon grace.

Family7
© Henk-Jan Oudenampsen
28-09-2017
Media
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies