Grote belangstelling voor de Familiedagen in Hardenberg

De Familiedagen in Hardenberg worden gehouden van 28 februari tot en met 2 maart 2018, in de voorjaarsvakantie dus. Het driedaagse evenement richt zich op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte. Dit jaar biedt Familiedagen in Evenementenhal Hardenberg een aantal nieuwe activiteiten.

Zo is Ouwehands Dierenpark aanwezig met een pandabus, Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) is aanwezig met een Virtual Reality Tour in Vluchtelingenpark Oeganda en Vakantiepark De Kleine Belties realiseerde een nieuw animatieplein speciaal voor kinderen.

Elke editie van Familiedagen is goed voor duizenden bezoekers, veelal uit de gereformeerde gezindte. Ten opzichte van vorig jaar introduceert de organisatie voor deze editie meerdere nieuwe activiteiten om vernieuwend te zijn voor haar doelgroep. Enkele (nieuwe) blikvangers zijn de pandabus van Ouwehands Dierenpark uit Rhenen, een Virtual Reality Tour van Stichting HVC waarin bezoekers zich wanen in een vluchtelingenpark in Oeganda en een nieuw animatieplein voor kinderen, opgezet door Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg.

Een bekende naam voor de achterban van Familiedagen is Carolien Luijtjes. Ze is onder meer bekend van het reformatorisch familiemagazine Terdege. Carolien Luijtjes gaat op Familiedagen Hardenberg kleur en stijl tips geven aan (jonge) dames op het hoofdpodium. De organisatie ambieert het verder om de komende editie van Familiedagen Hardenberg uit te breiden met een zogeheten Beautyplein. Hiervoor zoekt de organisatie nog enkele partijen die interesse hebben om hieraan mee te werken.

Familiedagen Hardenberg vindt plaats in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 28 februari en donderdag 1 maart is het evenement te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag 2 maart zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Naast losse entreekaarten is het voor gezinnen ook mogelijk om een speciale familiekaart samen te stellen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen.

Redactie Christelijknieuws.nl
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
01-03-2018
Web: www.familiedagen.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies