Home Coming waait over naar Noord Nederland

Een interkerkelijke groep enthousiaste zangers en musici uit de regio’s Stadskanaal, Emmen en Hoogeveen vormen samen een groot Home Coming koor. De mensen in het koor, geïnspireerd door de Gospelzang en muziekstijl van Bill en Gloria Gaither uit Amerika zijn druk bezig met de voorbereiding van het concert in Musselkanaal.

Frederick, een van de koorleden verteld: Homecoming vind ik mooi omdat de manier waarop we met elkaar musiceren en bij elkaar zijn, in huiselijke sfeer, een stukje qualitytime is met God en met de andere leden. De muziekstijl en tekst spreekt mij erg aan omdat het de inhoud van het dagelijks leven als christenen duidelijk weergeeft, verdriet, strijd maar ook vreugde, liefde en overwinning. Vrolijke maar ook gedragen muziek.

De liefde voor dit genre gospel is de basis geweest om ook in Noord Nederland deze zang en muziek ten gehore te brengen. Tijdens het concert op 19 maart 2011 werken o.a. mee: het Noordelijk Gospel koor bestaand uit een 50 tal leden, The Shaped Notes Metanoya, Profile, Uturn en de Country Trail Band. Het beloven fantastische avonden te worden.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 19 maart in locatie Jabes, Hibiscustraat 1 te Musselkanaal.

16-02-2011
Muziek
https://www.homecomingnl.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies