Muziek en aanbidding met Come2Worship op de Betteld

Een weekend voor mensen die ervan houden om God te aanbidden met muziek. Tijdens Come2Worship – dat voor de 5e keer wordt georganiseerd – staat de aanbidding van God centraal, samen met vele andere christenen uit verschillende kerken. Het is ook een weekend van persoonlijke verdieping in je relatie met God.

Datum: 21 t/m 23 oktober 2011,

Locatie: Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld, Zelhem

Samen in de naam van Jezus, zingen wij een loflied tot God!

Come2Worship richt zich op het hart van aanbidding. Het is een plek creëren waar God aanbeden wordt met alles wat wij zijn en wat we in liefde aan Hem willen geven. Het is met elkaar een eenheid vormen in het beantwoorden van de liefde van God.

Naast momenten van lofprijs en aanbidding zijn er ook interessante workshops en seminars die een toerusting bieden aan de deelnemer. En verder is er een 24-uurs aanbidding met diverse aanbiddingsleiders uit het land en het Praise Jam cafe waarbij het podium wordt geopend voor de deelnemers.

En dat alles in de rust, ruimte en ontspanning welke het vakantiepark De Betteld in Zelhem ons bied. Het werkt allemaal mee in de doelstelling van Come2Worship.

Come2Worship is een initiatief van Reni en Elisa Krijgsman. Zij leiden dit weekend en verwelkomen een ieder die meer wil groeien in een relatie met God door een aanbiddende levenstijl. 
Kom zoals je bent, dat is meer dan genoeg!

01-10-2011
Muziek
https://www.come2worship.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies