Evangelisatie-evenement in Emmen in voorbereiding

Op zaterdag 15 december zal er een City Impact plaatsvinden in de stad Emmen. Een City Impact is een grootschalig evangelisatie-evenement, geïnitieerd door Stichting Go and Tell, voor christenen vanuit heel Nederland. Na een ochtend vol inspiratie zal een grote groep gelovigen zich naar het centrum van de stad begeven met maar één boodschap: het geloof in God leeft! Ook in Nederland.

Voor het organiseren en ondersteunen van deze City Impact hebben verschillende kerken uit de regio Emmen hun handen ineen geslagen. Deze kerken zullen zich gedurende de dag presenteren in de Grote Kerk in Emmen. Hier zal tevens een kerkelijke markt zijn waar informatie ingewonnen kan worden.

In de ochtend start het programma van de City Impact. Er is gelegenheid om kennis te maken met andere bezoekers, waarna een stuk onderwijs volgt over het delen van je geloof met de mensen om je heen. Het geleerde wordt direct in de praktijk gebracht, want in de middag gaan alle bezoekers de straat op. Door middel van verschillende activiteiten zoals o.a. muziek, theater en voorstellingen zal één duidelijke boodschap in Emmen weerklinken: het evangelie leeft! Deelnemers aan het dagprogramma wordt gevraagd zich vooraf te registreren via de website.

Het toppunt van de dag vindt plaats in theater De Muzeval vanaf 20:00 uur. De inhoud van de avond blijft nog een verrassing, maar iedereen die op een laagdrempelige en aansprekende manier in contact wil komen met het geloof in God is hier aan het juiste adres. Het avondprogramma is kosteloos.

Renee Kunnen
© Henk-Jan Oudenampsen
16-10-2012
Evangelisatie
https://www.cityimpact.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies