Kerk en Gemeente gaat verder onder de naam Kerkenbeurs

De beurs Kerk & Gemeente zal voortaan verder gaan onder de naam Kerkenbeurs. Nog steeds dezelfde organisatie en dezelfde doelgroepen voor wat betreft bezoekers en exposanten.

Organisatiebureau Helderblauw: ‘Wij vonden het tijd voor een nieuwe huisstijl en uitstraling. Tegelijk waren wij op zoek naar een naam die beter de lading dekt. De naam Kerkenbeurs maakt voor elke denominatie duidelijk wat het is: een facilitaire vakbeurs voor kerken.’

Voluit heet de eerstvolgende editie: Kerkenbeurs Nederland 2017. Breder en beter, maar toch hetzelfde: Never change a winning concept. Dat gaan we ook niet doen. Kerkenbeurs blijft de ontmoetingsplek voor kerkelijk leveranciers en kerkelijk beheerders en bestuurders.

Enkele verbeteringen:

– Nauwe samenwerking (partnership) met branche- en kennisorganisaties.

– Studiebijeenkomsten en masterclasses.

– Kick-off meeting voor exposanten met speed-trainingen.

– Nieuwe plattegrond.

– Nieuwe huisstijl.

– Meer ‘reuring’ op de beursvloer.

– Ook de Jaarbeurs heeft een en ander gewijzigd. Met name de plattegrond van de vertrouwde hal 5 is flink op de schop gegaan!

Op verzoek van vele exposanten en bezoekers, voeren wij met ingang van de volgende beurs een maximum aantal exposanten per branche in. Met name het aantal exposanten op het gebied van ‘Beeld & Geluid’ dreigde te hoog te worden. Dan wordt de spoeling dunner voor de exposant en de bezoeker wordt geconfronteerd met een wel erg groot aanbod.

Daarom geldt per branche een maximum van 10% van het totaal aantal exposanten. Wie het eerst komt…

Helderblauw bv
© Henk-Jan Oudenampsen
07-09-2016
Kerk
https://www.kerkenbeurs.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies