3 bijzondere vacatures bij christelijke organisaties

Advertorial – Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor ChristelijkNieuws heeft Jobfish een selectie gemaakt van 3 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden…

1) Online Fondsenwerver (28-36 uur) voor het NBG
Heb je hart voor de Bijbel? Is je wens dat deze wereldwijd opengaat en levens raakt? Ben je iemand die altijd online is en goed thuis is in sociale media, programma’s als WordPress en Google Analytics? Versterk dan het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en onze missie! Zodat we voor nog veel meer mensen de Bijbel dichtbij kunnen brengen • Het NBG-kantoor staat in Haarlem, er wordt verwacht dat je twee dagen per week op kantoor bent, de rest kan vanuit huis.

2) Financial Controller (28 – 36 uur) bij CAMA Zending
Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij het minst gezien wordt. Nog steeds hebben 3 miljard mensen geen toegang tot het Evangelie en dat raakt ons. Momenteel zenden wij 74 zendelingen uit en we ondersteunen 19 Mission Partners. Voor onze Financiële administratie zijn wij op zoek naar een allround Financial Controller! Ben jij degene die onze zendelingen inzicht geeft in hoe zij er financieel voorstaan? Houd jij de financiële huishouding van de organisatie op orde? Heb je kennis van de geldende fiscale en sociale wetgeving? • Standplaats Driebergen

3) Hoofd Communicatie & Fondsenwerving (24 uur) bij GlobalRize
GlobalRize heeft als missie om via internet de hele wereld bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus. Dat doen we via social media, websites en e-cursussen in ruim 30 verschillende talen. Je houdt je bezig met het bedenken en uitvoeren van de plannen op het gebied van communicatie & fondsenwerving, je hebt zelf ook een actieve bijdrage in de uitvoering ervan en zorgt dat er resultaten worden geboekt. Je brengt verfrissende ideeën in waarmee het lukt om onze achterban betrokken te houden en te laten groeien. Met jouw enthousiasme en verbindende kwaliteiten weet je richting te geven aan je team • Locatie: Oldebroek (binnenkort ‘t Harde)

Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op Jobfish , daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt Jobfish jullie met elkaar in contact.

Datum: 6 februari 2023
Auteur: Jobfish
Foto: Jobfish-Pixabay
Website: www.jobfish.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies