Jeroen: Mijn leven stond op zijn kop toen mijn vriendin Jezus leerde kennen

Jeroen had zijn leven op orde, dacht hij. Toen zijn vriendin Jezus leerde kennen, stond zijn leven op zijn kop. Hij dacht: wat is dit nu? Waarom wil ze niet meer met me samenwonen? Maar de verandering in het leven van zijn vriendin trok Jeroen en hij ging mee naar de kerk. Hij was niet overtuigd en wilde eigenlijk bij haar weg gaan.

Nog één keer ging hij mee naar de kerk, naar de dienst waarin zijn vriendin gedoopt werd. In die dienst zag Jeroen het wonder!

Jeroen had zijn leven op orde dacht hij. Toen zijn vriendin Jezus leerde kennen, stond zijn leven op zijn kop. Hij dacht wat is dit nu? Waarom wil ze niet meer met me samenwonen? Maar de verandering in het leven van zijn vriendin trok Jeroen en hij ging mee naar de kerk. Hij was niet overtuigd en wilde eigenlijk bij haar weg gaan. Nog één keer ging hij mee naar de kerk, naar de dienst waarin zijn vriendin gedoopt werd. In die dienst zag Jeroen het wonder!

Lees en bekijk hier het verhaal van Hillianne, de vriendin (en nu echtgenote) van Jeroen.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerehsalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.

Auteur: Jerehsalem
Videostill – Jerehsalem
Meer informatie: www.jerehsalem.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies