Israël onder de loep: Op ontdekkingsreis in het beloofde land

Deze prachtige tentoonstelling is geschikt voor het hele gezin. Je wordt vriendelijk welkom geheten bij de ingang. Daar krijg je een vragenboekje waarmee je direct aan de slag kunt, het doel is om de puzzel in het boekje op te lossen. Je stapt in een lift en opeens voel je je een onderzoeker en ga je op avontuur.

Je stapt in een geheime lift en reist diep onder de oude stad Jeruzalem. Je komt uit in de grotten waar de meest fantastische ontdekkingen worden gedaan zoals potscherven uit de tijd van koning David en een gebouw uit de tijd van de Heere Jezus. Je onderzoekt, je beleeft en je ervaart zelf de wonderlijke geschiedenis van Israël.

In deze tentoonstelling ontdek jij dat de verhalen uit de Bijbel écht waar zijn! Ga mee op ontdekkingsreis in het beloofde land. Je bent even geen toeschouwer meer: jij bent in deze tentoonstelling de ontdekkingsreiziger. “Israël onder de loep” is een unieke belevenis voor het hele gezin.

Tot en met 31 oktober is in het Israëlcentrum in Nijkerk de interactieve tentoonstelling ‘Israël onder de loep’ te beleven. De toegang is gratis. Geschikt voor alle leeftijden!
In deze tentoonstelling ben jij de archeoloog en ga je op avontuur. Met een geheime lift reis jij diep onder de oude stad van Jeruzalem. Je komt uit in de grotten waar de meest fantastische ontdekkingen worden gedaan zoals potscherven uit de tijd van koning David en een gebouw uit de tijd van Jezus.

Ga mee op reis

Je onderzoekt, je beleeft en je ervaart zelf de wonderlijke geschiedenis van Israël. In deze tentoonstelling ontdek jij dat de verhalen uit de Bijbel écht waar zijn! Ga mee op ontdekkingsreis in het beloofde land.

Jij bent de ontdekkingsreiziger

Maar je bent geen toeschouwer: jij bent in deze tentoonstelling de ontdekkingsreiziger. “Israël onder de loep” is een unieke belevenis voor het hele gezin. De tentoonstelling is t/m 31 oktober gratis te bezoeken in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur en op zaterdagen van 10.30 tot 15.30 uur. Gratis parkeren voor de deur!

Auteur: Redactie en CVI website
Meer: www.israelonderdeloep.nl
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
Web: www.cvi.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies