DoorBrekers releast nieuw live-album YHWH

DoorBrekers Worship brengt vandaag het live-album ‘YHWH’ uit, met 11 nieuwe aanbiddingsliederen. Hiermee wil DoorBrekers kerken en mensen helpen om God in het Nederlands te aanbidden. “Omdat aanbidding in je moedertaal onbewust barrières wegneemt en je dichterbij Gods hart brengt.”

“Het album brengt de boodschap die we als kerk hebben,” zegt David van den Heuvel, aanbiddingsleider van DoorBrekers. “De liederen zijn gericht op Jezus en verkondigen de grootheid en goedheid van God. God is altijd met ons en voor ons in elke situatie van ons leven. Daar willen we mensen meer bewust van maken.”

Het album, dat een samenwerking is van “heel veel mensen uit alle verschillende DoorBrekers-locaties,” bevat elf nieuwe aanbiddingsliederen, waaronder de eerder uitgebrachte singles ‘Mijn Hoop Is Zeker’, ‘Hoogste Heer’ en ‘Onze Vader (Heilig Is Uw Naam)’.

Gods liefde voor mensen

“De songwriters van DoorBrekers hebben teksten en muziek geschreven om ons geloof in Gods liefde voor mensen op te bouwen en te versterken,” vult Peter Paauwe, oprichter van DoorBrekers, aan. “God, onze Vader, toont ons Zijn eeuwige liefde doordat Hij Jezus, Zijn Zoon, voor ons heeft gegeven en ons ieder moment van de dag leidt door de Heilige Geest. Wij hebben lief omdat hij ons eerst heeft liefgehad.”

“Wij geloven dat als je naar dit album luistert, de teksten en de muziek je dichterbij Gods hart zullen brengen.”

Vanaf vandaag verkrijgbaar

Het album is vanaf vandaag verkrijgbaar op alle grote online muziekkanalen, zoals Spotify, Apple Music en YouTube. Ook is het album te koop via DoorBrekers en via de christelijke boekhandel.

Op de website van DoorBrekers zijn de chord charts van de liederen gratis beschikbaar voor kerken.

Tracklist

Onze Vader (Heilig Is Uw Naam)

In Uw Naam

Hoogste Heer

Victorious

Oh Holy Spirit

God van Wonderen

Het Is Volbracht

Oneindig (Beste Dag)

Mijn Hoop Is Zeker

YHWH

Here & Now (Greater Things)

Doorbrekers
Doorbrekers
09-09-2018
Muziek
https://www.doorbrekers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies