MENU
DoorBrekers releast nieuw live-album YHWH

DoorBrekers releast nieuw live-album YHWH

10 sep

DoorBrekers Worship brengt vandaag het live-album 'YHWH' uit, met 11 nieuwe aanbiddingsliederen. Hiermee wil DoorBrekers kerken en mensen helpen om God in het Nederlands te aanbidden. "Omdat aanbidding in je moedertaal onbewust barrières wegneemt en je dichterbij Gods hart brengt."

“Het album brengt de boodschap die we als kerk hebben,” zegt David van den Heuvel, aanbiddingsleider van DoorBrekers. “De liederen zijn gericht op Jezus en verkondigen de grootheid en goedheid van God. God is altijd met ons en voor ons in elke situatie van ons leven. Daar willen we mensen meer bewust van maken.”

Het album, dat een samenwerking is van “heel veel mensen uit alle verschillende DoorBrekers-locaties,” bevat elf nieuwe aanbiddingsliederen, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Mijn Hoop Is Zeker', 'Hoogste Heer' en ‘Onze Vader (Heilig Is Uw Naam)'.

Gods liefde voor mensen
"De songwriters van DoorBrekers hebben teksten en muziek geschreven om ons geloof in Gods liefde voor mensen op te bouwen en te versterken," vult Peter Paauwe, oprichter van DoorBrekers, aan. "God, onze Vader, toont ons Zijn eeuwige liefde doordat Hij Jezus, Zijn Zoon, voor ons heeft gegeven en ons ieder moment van de dag leidt door de Heilige Geest. Wij hebben lief omdat hij ons eerst heeft liefgehad."

"Wij geloven dat als je naar dit album luistert, de teksten en de muziek je dichterbij Gods hart zullen brengen."

Vanaf vandaag verkrijgbaar
Het album is vanaf vandaag verkrijgbaar op alle grote online muziekkanalen, zoals Spotify, Apple Music en YouTube. Ook is het album te koop via DoorBrekers en via de christelijke boekhandel.

Op de website van DoorBrekers zijn de chord charts van de liederen gratis beschikbaar voor kerken.

Tracklist
Onze Vader (Heilig Is Uw Naam)
In Uw Naam
Hoogste Heer
Victorious
Oh Holy Spirit
God van Wonderen
Het Is Volbracht
Oneindig (Beste Dag)
Mijn Hoop Is Zeker
YHWH
Here & Now (Greater Things)

Datum: 10 september 2018
Auteur: Doorbrekers
Foto: Doorbrekers
Website: http://www.doorbrekers.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: