SGP organiseert internationale conferentie rond het gezin

In veel Europese landen lijkt het normale gezin steeds meer te worden genegeerd en gewantrouwd in het overheidsbeleid. Tijdens deze 7e internationale conferentie georganiseerd door de SGP willen we de familie weer op de eerste plaats zetten.

Het onderwerp van de conferentie is: Naar positieve gezinspolitiek. De conferentie vindt plaats op vrijdag 26 oktober 2018 D.V.

Het onderwerp van de conferentie, Naar positieve gezinspolitiek, zal worden behandeld in twee delen waarin deelnemers vanuit Europa en het Midden-Oosten van elkaar kunnen leren door het delen van ervaringen en goede voorbeelden. Tijdens het middagprogramma kijken we hoe de boodschap van het gelukkige gezin kan worden overgebracht en welk beleid stabiel gezinsleven kan stimuleren. In de avondsessie beschouwen we het belang en de behoeften van de familie en hoe we daarvoor steun kunnen mobiliseren. Van harte welkom!

Let op: de voertaal is Engels (u kunt wel uw evt. vragen in het Nederlands stellen)

Locatie: Landgoed De Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn

Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van shuttlebusjes van/naar NS-station Driebergen-Zeist)

Over de sprekers:

Birgit Kelle is Duits journaliste en schrijfster van de boeken Muttertier en GenderGaga.

Ze is voorzitter van Frau 2000plus e.V, bestuurslid van New Women for Europe en voorlichter bij Rettet die Familie.

Antoine Renard heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt en is nu voorzitter van Federation of Catholic Family Associations in Europe (FAFCE) een lid van Economic, Social and Environmen-tal Council (ESEC) van Frankrijk.

SGP
© Henk-Jan Oudenampsen
12-09-2018
Samenleving
https://www.sgp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies