MENU
Elke ochtend een Bijbelse videoboodschap in je mailbox

Elke ochtend een Bijbelse videoboodschap in je mailbox

28 sep

Kijkers van christelijk videoplatform New Faith Network kunnen vanaf vandaag elke ochtend, het hele jaar door, persoonlijke video overdenkingen ontvangen. Allerlei bekende sprekers zoals Orlando Bottenbley, Paul Visser en Ruben Flach bespreken daarin dagelijks een andere Bijbeltekst.

De video’s én Bijbelteksten worden verstuurd aan kijkers en vormen samen het steeds groter wordende Videodagboek. Volgend jaar verschijnen alle overdenkingen bovendien in boekvorm bij Scholten Uitgeverij. Het Videodagboek is er voor iedereen, welke geloofsstroming je ook aanhoudt. Kijk nu al naar aflevering 1 met een overdenking van Ruben Flach!

Voor veel christenen is het in de drukte van alledag soms lastig om tijd te vinden voor de Bijbel. Anderen zijn op zoek naar inspiratie en een vertaling van de Bijbel naar het dagelijks leven. Voor iedereen is er nu het ‘Videodagboek’. In korte, inspirerende videoboodschappen delen bekende christelijke sprekers en voorgangers élke ochtend hun gedachten over een Bijbeltekst.

Het Videodagboek is er voor iedereen. Sprekers vanuit verschillende geloofsstromingen als Ruben Flach, Kees Goedhart, Olaf ten Napel, Orlando Bottenbley, Paul Visser, Robbert Jansen en Ardjan de Boo doen namelijk al mee. En die groep wordt de komende tijd nog veel groter met bijvoorbeeld ook Henk Stoorvogel en Ron van der Spoel. Samen brengen ze de inhoud van de Bijbel nog dichterbij christenen in Nederland.

New Faith Network is een veilige online omgeving waar het hele gezin christelijke films en series kan kijken. 24 uur per dag en via alle online kanalen. Het ontvangen van het dagelijkse Videodagboek is gratis voor kijkers met een NFN+ abonnement. Dat is maar €5,95 per maand, waarvan de eerste 14 dagen gratis zijn. Kijkers zonder NFN+ abonnement kunnen wekelijks op zondagochtend een gratis overdenking ontvangen. Lees meer op Newfaithnetwork.nl via de link hieronder.

Datum: 28 september 2018
Auteur: Arjan Doevendans
Foto: Newfaithnetwork
Website: http://www.newfaithnetwork.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vrijheid
17 aug

Vrijheid meer

Woorden
10 aug

Woorden meer

Beker
03 aug

Beker meer

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer