MENU
Matthijs wil iedereen vertellen wie God voor hem is

Matthijs wil iedereen vertellen wie God voor hem is

12 okt

Martin Brand op Facebook: Matthijs Annot is een prachtige kerel. Vandaag hebben we een hele tijd gesproken met elkaar. Matthijs wordt volgende week gedoopt en hij wil dat moment aangrijpen om iedereen te vertellen Wie God voor hem is.

Het is indrukwekkend voor mij omdat Matthijs de afgelopen weken in een achtbaan kwam doordat uitgezaaide kanker bij hem werd vastgesteld. Artsen kunnen hem niet meer beter maken. Toch ontmoette ik vandaag een positieve, rustige en hoopvolle jongen. Natuurlijk zijn we erg verdrietig als kerk. Tegelijk zegt Matthijs dat hij op heel persoonlijke manieren ervaart dat God hem niet alleen laat. Matthijs en ik willen samen met het hele team van de Basis volgende week zondag met je delen waar Vaste Grond te vinden is. Matthijs hoopt dat iedereen komt.

Je bent van harte welkom in de Basis in Apeldoorn
Ons verlangen is dat je iets van Gods liefde ontdekt door de dingen die je ziet, hoort en ervaart. We zijn een jonge moderne kerk met eigentijds vormgegeven diensten, gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan. We horen vaak dat mensen zich aangesproken voelen door de praktische manier waarop we een brug bouwen tussen de wijsheid uit de Bijbel en jouw dagelijks leven. Als je nog nooit in een kerk bent geweest of de kerkdeuren ooit achter je hebt dichtgetrokken, dan zou je tijdens een BasisDienst wel eens positief verrast kunnen worden.

Datum: 12 oktober 2018
Auteur: Martin Brand
Foto: Martin Brand
Website: http://www.basis.cc

Dit artikel delen:

Meer nieuws: