MENU
De directeur van zendingsschip Logos Hope komt naar Nederland

De directeur van zendingsschip Logos Hope komt naar Nederland

19 okt

Pil-Hun Park, voormalig pastor van de Sharang Community Church (20.000 leden) en sinds 2017 directeur van de Logos Hope, het zendingsschip van Operatie Mobilisatie, is in Nederland ter gelegenheid van het sponsordiner voor de Logos Hope (31 oktober, Urk).

In 2018 / 2019 brengt de Logos Hope een bezoek aan Latijns-Amerika. In Latijns-Amerika zijn de kerken de laatste decennia sterk gegroeid. De lokale kerk is nu klaar om zelf mensen uit te zenden. Het zendingsschip van OM, de Logos Hope,doet in twee jaar tijd twintig havens aan om de kerken hierbij te ondersteunen. Dat doen ze door aan boord en aan wal christenen te trainen zelf het Evangelie te verspreiden en lokale kerken te mobiliseren om zendelingen uit te zenden. Daarnaast worden er een miljoen Spaanstalige Bijbels uitgedeeld. Samen kunnen we het doel bereiken: het uitzenden van tweeduizend zendingswerkers vanuit Latijns-Amerika in de komende tien jaar, zodat steeds meer mensen Gods Woord ontvangen.

OM Nederland is overtuigd van de waarde en de impact van een bezoek van Logos Hope aan Latijns-Amerika. Om dit bezoek mede mogelijk te maken is Operatie Mobilisatie een campagne gestart: 'Gun Latijns-Amerika het Evangelie'.

Pil-Hun Park is geboren en getogen in Zuid-Korea, studeerde Bachelor of Arts aan de Koreaanse universiteit en volgde met een Master of Divinity op ChongShin Theological Seminary. Hij is jarenlang een van de rond de 100 voorgangers geweest van de Sharang Community Church (http://english.sarang.org/) in Seoul, Zuid Korea, een gemeente met rond de 20.000 leden. Sinds mei 2017 is hij directeur van de Logos Hope.

Veel non-profit organisaties richten zich op allerlei onrecht in de wereld, maar het grootste onrecht is dat mensen nooit het goede nieuws van Jezus horen. Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. OM is actief in 110 landen. In Nederland heeft OM ongeveer 100 medewerkers. Jaarlijks worden er zon 500 Nederlanders uitgezonden om het Evangelie in de wereld te delen.

Datum: 19 oktober 2018
Auteur: Anne Schotanus - Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: