MENU
Matthijn Buwalda op gala Zilveren Duif Awards

Matthijn Buwalda op gala Zilveren Duif Awards

24 nov

De artiesten hebben hun werk ingezonden, de nominatiecommissie is aan de slag en de agenda kan gepland; de kaartverkoop voor het gala van de Zilveren Duif Awards is gestart. Tijdens het gala op 14 maart 2019 worden de Zilveren Duif Awards uitgereikt en krijgt het publiek ook optredens van onder andere Sela en Matthijn Buwalda. Binnenkort worden meer details en artiesten bekendgemaakt.

De kaartverkoop voor de Zilveren Duif Awards in De Basiliek in Veenendaal is gestart op www.eventsforchrist.nl. Met het gala op 14 maart 2019 keren de Zilveren Duif Awards weer terug na een jaar van afwezigheid. De onderscheidingen zijn bedoeld om het genre van christelijke muziek (en haar impact) breder bekend te maken, maar ook om nieuw talent te stimuleren. Inmiddels is het nominatietraject voor de diverse categorieën in volle gang, waarna een vakjury de winnaars zal kiezen. Dit jaar krijgt het publiek op verschillende manieren een stem. Zij mag kiezen in een specifieke categorie en in de aanloop naar het gala wordt ze gestimuleerd om verhalen over haar favoriete christelijke muziek te delen.

Het gala in De Basiliek in Veenendaal wordt weer een avondvullende show waar de beste christelijke muziek centraal staat, wat live gebeurt met veelkleurige artiesten:

Sela schrijft als collectief liederen voor de kerk, die de afgelopen jaren steeds breder gedragen worden. De groep slaat bruggen tussen vernieuwende en traditionele liedculturen.

Matthijn Buwalda staat bekend om zijn fijnzinnige en prikkelende liedjes die hij de laatste jaren vooral in theatervoorstellingen een plek geeft.

Voor de vroege beslissers bieden de Zilveren Duif Awards een korting op de kaartprijs aan. Tot 31 december geldt een ‘early bird’ prijs van € 20,-. Na 1 januari 2019 geldt de reguliere prijs van € 25,-.

De komende periode zullen nog meer optredende artiesten bekend gemaakt worden, onder andere via de website www.zilverenduif.nl en de Facebookpagina van de Zilveren Duif Awards.


Naam: Zilveren Duif Gala
Datum: 14 maart 2019
Aanvang: 20:00
Locatie: De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal
Kaartprijs: Early bird t/m 31 dec: €20,- (Regulier tarief vanaf 1 januari 2019: €25,-)
Voor dit evenement zijn uitsluitend balkon plaatsen beschikbaar.

Datum: 24 november 2018
Auteur: Leon van Steensel
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.zilverenduif.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: