MENU
Aanstaande zaterdag: Mars voor het Leven

Aanstaande zaterdag: Mars voor het Leven

04 dec

Aanstaande zaterdag, 8 december, wordt in Den Haag de Mars voor het Leven gehouden. Hoe meer mensen er komen, hoe krachtiger het signaal is dat met deze Mars wordt afgegeven aan de samenleving en de politiek voor de beschermwaardigheid van het leven.
Het programma start om 12.00 uur op het Malieveld met samenzang en sprekers: Kees van Helden (Schreeuw om Leven), Carla Dik-Faber (CU) en Kees van der Staaij (SGP). Maaike Rosendaal, afkomstig uit Canada, maar wel Nederlandstalig, vertelt over haar abortus. Ook zal worden gebeden tot God, de Schepper van het leven, dat Hij een omkeer zal bewerken in de harten van ons volk.

Om 13.00 uur gaat de Mars van start. Het is een stille tocht, een route van ongeveer 4,5 kilometer, langs het Centraal Station, het Gerechtshof en de kantoren van Unicef en Save the Children.

Vorig jaar was er geen toestemming om door de stad te lopen en kon de Mars alleen om het Malieveld en het naastgelegen park worden gelopen. Sinds maart dit jaar zijn er gesprekken gevoerd en routes besproken, wat gelukkig heeft geleid tot een grote route. Vorig jaar liepen ongeveer 14.000 mensen mee met de Mars, dit jaar wellicht meer. Informatie over de Mars, ook over de vervoersmogelijkheden per bus, vindt u op www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven

Datum: 4 december 2018
Auteur: Schreeuw om leven
Foto: Schermafdruk video RD
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: