MENU
Nieuw redactieteam gestart met heruitgave Uitdaging

Nieuw redactieteam gestart met heruitgave Uitdaging

05 dec

Jan Smit, hoofdredacteur van Uitdaging: De krant is naar de drukker en de abonnees kunnen Uitdaging rond de 14e of 15e december thuis verwachten. De krant zit weer boordevol interessante artikelen en telt maar liefst 56 pagina's en dat voor een editie die voor de eerste keer door een nieuwe team tot stand is gebracht.

Het heeft nog flink wat tijd gekost om weer de draad op te pakken van de dagelijkse Uitdaging nieuwsbrief die u gewend was te ontvangen. De eerste prioriteit lag bij het op gang brengen en houden van de website.

Toen dat onder controle was is het redactieteam van de krant gevraagd om weer artikelen te willen gaan schrijven en uitgebreid met een aantal nieuwe team-leden. Met nu als resultaat een kersteditie van Uitdaging.

Vandaag zetten we dus een nieuwe stap in het gehele overname proces en hervatten we de uitgave van de dagelijkse nieuwsbrief. Door Leo Habets is vorig jaar ingezet op een DIGITALE uitgave van Uitdaging. Deze vorm heeft, door de hoge kosten daarvan, geen stand gehouden en hebben we moeten opheffen.

Ons idee is nu om met deze nieuwsbrief uit te groeiten tot UITDAGING DIGITAAL. Deze uitgave is de eerste stap in dat proces. In de komende maanden moet er hard door ons team gewerkt worden om een mooie invulling aan deze nieuwsbrief te gaan geven.

De nieuwsbrief staat vandaag wel even flink in het teken van Uitdaging zelf, maar het is onze bedoeling om via UITDAGING DIGITAAL u dagelijks actuele, mooie en interessante en vooral ook complete artikelen voor te schotelen.
We zullen de layout zo rustig mogelijk voor u houden, zodat het ook op uw tablet en/of mobiele telefoon goed te lezen valt.

Wanneer u geen abonnee van de krant bent, dan kunt u die straks wel via de website downloaden als PDF file. Dan kunt u Uitdaging rustig op uw computer, laptop of tablet doorbladeren en lezen. Er verschijnt de 14e december daarvoor een link naar het bestand op Uitdaging.nl.

Intussen is er ook hard gewerkt om de stichting Uitdaging over te nemen en daarvoor een eigen bankrekening te regelen. Ook dit had nog weer heel wat voeten in aarde, maar is allemaal op zín pootjes terecht gekomen.

Voor Uitdaging donateurs, die in het verleden een machtiging voor steun aan de stichting hebben afgegeven of zelf een automatische overschrijving geregeld hadden, hebben wij hier even de nieuwe bank informatie. Zodat, wanneer u de stichting Uitdaging wilt blijven steunen, u uw giften in het vervolg weer naar ons over kunt maken.

Stichting Uitdaging Zwarteweg 121 1426 VL Aalsmeer
Bankrekening voor giften IBAN NL47INGB0009069644
Uiteraard zijn ook losse giften van harte welkom en zeer noodzakelijk om deze mooie bediening gaande te houden.

Datum: 5 december 2018
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: http://www.uitdaging.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: