MENU
Carla en Eric Vis steunen Mercy Ships opnieuw

Carla en Eric Vis steunen Mercy Ships opnieuw

23 dec

Carla en Eric Vis hebben met hun theater Poppen & meer dit jaar maar liefst 4000 euro opgehaald voor Mercy Ships! Deze week kwamen ze, samen met een van de poppen, Mo, de cheque overhandigen aan directeur Marianne Huurman.

Ook in 2017 gaven Carla en Eric Vis maar liefst 86 voorstellingen met hun poppentheater ‘Poppen en meer’. Ze haalden toen 3000 euro op voor Mercy Ships. Een prachtig bedrag dat directeur Netty Baan blij in ontvangst nam. Dit jaar is het bedrag zelfs nog hoger! Ze gingen voor 100 voorstellingen dit jaar, het zijn er 90 geworden.

Poppen & meer treedt geregeld op tijdens gezinsdiensten, vakantiebijbelweken, kinderclubs en scholen. Daar komen honderden bezoekers op af. In 2018 hebben Carla en Eric wel 90 voorstellingen gegeven. Tien procent van de opbrengst is bestemd voor Mercy Ships.

Eric vertelt: ‘Het is een principiële keus om de gehele opbrengst niet voor jezelf te houden, maar tien procent weg te geven.’ Dat doen ze met liefde. Eric en Carla zijn namelijk niet onbekend met Mercy Ships. Ze zijn geregeld aan boord geweest; Carla tweemaal en Eric elk jaar een aantal weken als operatieassistent. Daarnaast werkt Eric als hr-medewerker op het kantoor van Mercy Ships Holland, om de medische vrijwilligers te begeleiden.

Datum: 23 december 2018
Auteur: Mercy Ships
Foto: Mercy Ships
Website: http://www.poppenenmeer.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

31 januari 2018 Poppentheater schenkt Mercy Ships 3000 euro

Meer nieuws: