MENU
Conference Rob Favier op oudejaarsdag bij Groot Nieuws Radio

Conference Rob Favier op oudejaarsdag bij Groot Nieuws Radio

31 dec

Het is de vijfde oudejaarsconference die Rob Favier geeft. Dit jaar heet zijn voorstelling 'Zonder Plaspauze'. Samen met het publiek onderneemt Rob een georganiseerde busreis dwars door het woeste nieuwslandschap van 2018.

Zorg dat de oliebollen en je digitale radio klaar staan op oudejaarsavond, want maandag 31 december wordt een mooie radiodag bij Groot Nieuws Radio.

Niet alleen hoor je de finale van de Top 1008, de lijst met de mooiste christelijke muziek, we zenden vanaf 20:00 uur ook de oudejaarsconference van Rob Favier uit bij Groot Nieuws Radio. Met veel humor, knipogen naar het nieuws en muziek sluit Rob het jaar af.

Met veel humor, knipogen naar het nieuws
en muziek sluit Rob het jaar af.


Het is de vijfde oudejaarsconference die Rob Favier geeft. Dit jaar heet zijn voorstelling 'Zonder Plaspauze'. Samen met het publiek onderneemt Rob een georganiseerde busreis dwars door het woeste nieuwslandschap van 2018. Het is een reis in de laagste versnelling tegen de bergen op. De afdeling gebeurt met de voet op de rem naar lager gelegen onderwerpen. Tijdens deze reis zal Rob ook liedjes zingen van zijn nieuwe album.

Nog even de programmering van oudejaarsdag op een rij:

06:00 - 19:00 uur: De finaledag van de Top 1008
19:00 - 20:00 uur: Wens (met Tim Hendriks)
20:00 - 22:00 uur: Oudejaarsconference Rob Favier
22:00 - 22:30 uur: Op weg met de Bijbel (met Carola Veldhuizen)
22:30 - 01:00 uur: Eindejaarsuitzending (met Hans van Vuuren)

De uitzending via de middengolf stopt op 1 januari om 01:00 uur. Vlak daarvoor klinkt nog een keer het lied ‘Word Of God Speak’ van de band MercyMe op 1008 AM. “Met dit lied zijn we begonnen. Ons gebed was dat Gods woord zou spreken. We blijven doorgaan met onze missie via de verschillende digitale kanalen”, vertelt Wilfred Hardeman.
Het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio neemt na ruim elf jaar afscheid van de middengolf. Na 1 januari 2019 gaat het radiostation digitaal verder via DAB+, de vernieuwde app, satelliet en interactieve televisie. In de laatste weken van 2018 voert het presentatieteam nog volop actie en worden luisteraars geholpen om de overstap te maken naar digitale radio.

Groot Nieuws Radio is het laatste landelijke radiostation dat op dit moment uitzendt via de AM-band. De eigenaar van de zendmast in Zeewolde wil de zendlocatie ontmantelen. Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio: “We hebben de ontmanteling een aantal keer weten uit te stellen. Maar langer uitstellen was voor de eigenaar van de zendmast geen optie meer. Bovendien luisteren veel luisteraars al digitaal. In de afgelopen weken hebben we nog meer mensen geholpen met de overstap.”

In de laatste weken van 2018 zendt Groot Nieuws Radio de Top 1008 uit, de lijst met de mooiste christelijke muziek. Tijdens de eindejaarslijst geven presentatoren elk uur een gratis digitale radio weg. Ook is er een digitaliseringslijn waar luisteraars hun vragen kunnen stellen. Online is er een Luisterwijzer beschikbaar met uitleg over de verschillende vormen van digitale radio.

Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation waar het goede nieuws van Jezus Christus centraal staat. Dagelijks zijn er programma’s te horen met actualiteiten, inspirerende gesprekken en muziek van christelijke artiesten.

Datum: 31 december 2018
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: