MENU
Nieuwe concerten met Lou Fellingham en The Choir Company

Nieuwe concerten met Lou Fellingham en The Choir Company

10 jan

De Britse Lou Fellingham is een aanbiddingsleidster met veel talenten. Ze is in staat om liederen te schrijven die de hoop en verwachting van christenen in heel Europa woorden geven, zoals ‘Er Is Een Dag’.
Voor de komende concerten in Nederland pakt ze groots uit. Lou Fellingham keert terug voor drie optredens met volledige band en een projectkoor. Tijdens deze avonden laat ze ook muziek van haar dan pas verschenen nieuwe album horen.

Inmiddels is Lou Fellingham een graag geziene gaste op Hollandse podia. Ze is één van de meest sympathieke en gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters uit het Verenigd Koninkrijk, met een hart voor aanbidding dat zich uitstrekt tot ver over de landsgrenzen. Bezoekers van de recente concerten met Michael W. Smith kunnen het beamen; zelfs met een minimale bezetting op het podium weet ze een publiek als één te laten zingen, gericht op God.


De band wordt weer bijgestaan door
The Choir Company, onder leiding
van Maarten Wassink


Tijdens de komende Nederlandse concerten in April (in Zwolle, Rotterdam en Veenendaal) kan er optimaal genoten worden van Lou’s muziek. Ze maakt die avonden gebruik van een volledige band en wordt weer bijgestaan door "The Choir Company", onder leiding van Maarten Wassink. Naast bekende aanbiddingsliederen zal Lou Fellingham deze avonden ook materiaal laten horen van haar gloednieuwe album, dat ze begin 2019 hoopt uit te brengen.

Vrijdag 5 april 2019 - 20:00 - Zwolle
Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL

Zaterdag 6 april 2019 - 20:00 - Rotterdam
Breepleinkerk, van Malsenstraat 104 ,

Zondag 7 april 2019 - 20:00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

Datum: 10 januari 2019
Auteur: Leon van Steensel - Events4Christ
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: