MENU
Basisschool de Rots Ede nu onder de vlag van de Passie

Basisschool de Rots Ede nu onder de vlag van de Passie

07 jan

Evangelische basisschool de Rots in Ede maakt per 1 januari onderdeel uit van de Passie, scholen voor evangelisch bijbelgetrouw onderwijs. Beide stichtingen zijn een bestuurlijke fusie aangegaan. Wethouder Meijer van de ChristenUnie Ede onthulde op 7 januari 2019 het nieuwe logo van De Rots.

Bestuurlijke fusie
Hiermee is de bestuurlijke fusie tussen beide scholen een feit. Gerard Toonen, bestuurder van de Passie: “Ik ben dankbaar en blij met deze samenwerking. Hiermee creëren we meer betrokkenheid tussen evangelisch basis- en voortgezet onderwijs”. De Rots valt per 1 januari bestuurlijk onder de Passie. “De identiteit blijft hetzelfde: scholen waar de liefde en passie voor God centraal staan. De samenwerking zal vooral zichtbaar worden in organisatorische zaken, bijvoorbeeld op het gebied van personeelsadministratie en ICT. Maar ook kunnen we van elkaar leren op het gebied van onder andere zelfstandig werken en vorming van onze leerlingen”, aldus Toonen.

Nieuw logo
De Rots houdt haar eigen naam, maar wordt wel in beeld verbonden met de Passie. Rinus van Kuil, directeur van De Rots: “Met het nieuwe logo laten we de verbinding met de Passie zien. We blijven De Rots heten. Onder die naam kennen veel mensen ons in Ede. Dat willen we zo houden.” In het bijzijn van ouders en leerlingen van de Rots is het logo feestelijk onthuld.

De Rots en de Passie
Evangelische basisschool De Rots in Ede heeft 28 personeelsleden en 253 leerlingen. De Passie biedt evangelisch bijbelgetrouw voortgezet onderwijs aan in Utrecht, Wierden en Rotterdam. De Passie geeft les aan ongeveer 2250 leerlingen en heeft circa 250 medewerkers.

Datum: 7 januari 2019
Auteur: Petra Gunnink
Website: http://www.passie.net

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vrijheid
17 aug

Vrijheid meer

Woorden
10 aug

Woorden meer

Beker
03 aug

Beker meer

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer