MENU
Operatie Mobilisatie organiseert Business Event

Operatie Mobilisatie organiseert Business Event

28 jan

Op donderdag 14 februari organiseert Operatie Mobilisatie een Business Event voor zakelijk georiŽnteerde christenen die actief bij willen dragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.
Tijdens deze avond willen ze het Mission Partners Program introduceren en inzoomen op de Mission Partners Ė Business, waarbij ze zakelijk georiŽnteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan hun missie.

Arie de Rover spreekt deze avond over ĎDe Zaak van je levení. We gaan met elkaar nadenken over nieuwe manieren om het Evangelie te verspreiden. Want het aantal mensen dat nog nooit van het Evangelie gehoord heeft, groeit nog iedere dag!

Arie de Rover spreekt deze avond
over ĎDe Zaak van je levení.


Dit evenement vindt plaats in de Kapel van het EO-gebouw aan de Oude Amersfoortseweg 79 te Hilversum. Om 17:30 is de Kapel geopend en staat er een buffet klaar. Het programma start om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:30.

Wil je aanwezig zijn tijdens dit event? Meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 150 personen. Entree is gratis. Aanmelding kan via de website van Operatie Mobilisatie via de link onderaan dit item.

Waarom is OM gestart met Mission Partners
Wereldwijd zijn er ruim drie miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons, omdat Jezus zelf ons in MattheŁs 28:19 oproept om te gaan en alle volken tot Zijn discipelen te maken. OM wordt gedreven door de diepe overtuiging dat ieder mens de kans zou moeten krijgen het Evangelie te horen en Jezus te leren kennen.

Hoewel de kerk groeit, komen er tůch elke dag 57.000 mensen bij die nog nooit het Evangelie hebben gehoord. Het is onze missie om daar verandering in te brengen door christenen te mobiliseren en in beweging te brengen. We denken na over nieuwe manieren om mensen wereldwijd te bereiken. Daar willen we ondernemers actief bij betrekken.

Daarom is OM gestart met Mission
Partners - Business.


We willen christelijke ondernemers en zakelijk georiŽnteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan de missie van Operatie Mobilisatie, op een manier die bij hen past.

Datum: 28 januari 2019
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: