MENU
Motto voor Belle Magazine: hoe dikker hoe beter

Motto voor Belle Magazine: hoe dikker hoe beter

28 jan

Utrecht - Vrijdag 25 januari viel bij veel tienermeiden in Nederland een extra dik Belle Magazine op de mat. Het is de eerste editie van 2019 en telt 52 pagina’s. Dat is zestien pagina’s extra dan voorheen.

Daar waar de meeste mensen te veel hebben gegeten met de feestdagen en aan het begin van het jaar het voornemen hebben om op dieet te gaan, doet stichting Huis van Belle het omgekeerde. Het goede voornemen van Belle Magazine voor 2019 luidt namelijk: hoe dikker, hoe beter. Eind vorig jaar werd als grapje een aankondiging geplaatst op Social Media met een ‘dikke’ directeur Joyce den Engelse. Dit bericht veroorzaakte hilariteit en een beetje verwarring. Erbij werd vermeld dat Belle in blijde verwachting was met due date 25 januari. En nu is het zover.

Den Engelse is zeer tevreden met het eerste resultaat. ‘We zijn heel blij dat we de tienermeiden van ons land vanaf nu weer meer ‘Belle’ kunnen bieden. Het is echt een antwoord op een vraag die we al heel lang van hen zelf horen. Tieners zijn op zoek naar meer. Niet alleen qua volume van het blad, ze vragen ook om meer inhoud en verdieping. Het eerste nummer van dit jaar is daarom niet alleen dikker, maar heeft een glossy en stoerdere uitstraling en bevat nog meer inhoudelijke artikelen. Echt een upgrade voor de meiden.’

Stichting Huis van Belle beoogt christenmeiden tussen de twaalf en zeventien te versterken in hun identiteit en relatie met God. Zij doet dit door middel van verschillende uitingen en activiteiten. Belle Magazine is daar onderdeel van en verschijnt zes keer per jaar.

Tienermeiden zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk. Huis van Belle wil een veilige plek bieden waar tienermeiden eerlijke verhalen horen over het leven en worden aangemoedigd hun identiteit in God te vinden. Huis van Belle biedt een luisterend en adviserend oor in een belangrijke ontwikkelingsfase naar volwassenheid: een grote zus die je bij de hand neemt, een plek waar je mag zijn wie je bent. Huis van Belle gelooft in deze prachtige tienermeiden.

Datum: 28 januari 2019
Auteur: Jeannette Coppoolse
Foto: Cover: Ineke Linssen Fotografie - montage AmpsenDesign
Website: http://www.huisvanbelle.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: