MENU
SGP-partijcongres 16 februari live te volgen op YouTube

SGP-partijcongres 16 februari live te volgen op YouTube

13 feb

Komende zaterdag houdt de SGP een partijcongres rond de Provinciale Staten- en de Europese Parlementsverkiezingen. In de ochtend zullen de kandidaten zich voorstellen. Vervolgens presenteren zij hun visie op de EU. U kunt dit programmaonderdeel vanaf 11.30 uur live volgen via het YouTube-kanaal.

SGP: 'Tijdens het middagprogramma staan we met het oog op de Provinciale Staten en de Waterschappen stil bij Slim groen, Veilig over de weg en Samen met boeren en ondernemers. Rond deze onderwerpen gaan we in gesprek met een aantal van onze (kandidaat)bestuurders en politici zoals Kamerlid Chris Stoffer, gedeputeerde Harry van der Maas en heemraad Bert van Vreeswijk.

Voor dit onderdeel hebben we nog plekken over! Hebt u zich nog niet aangemeld, maar wilt u dit graag live meemaken, dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma welke start om 13:15 uur (inloop 13.00) in het Hoornbeeck College te Amersfoort. Aanmelden kan via info@sgp.nl. Bent u niet in de gelegenheid om naar Amersfoort te komen? Ook dit deel van het programma zal live uitgezonden worden via ons YouTube-kanaal.'Datum: 13 februari 2019
Auteur: SGP
Foto: SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: