MAF Nederland zoekt hoofd Financien en Bedrijfsvoering

MAF maakt mensen in de meest geïsoleerde gebieden van de wereld bereikbaar voor hulp en het Evangelie door vliegtuigen en communicatiemiddelen. Wil je daaraan bijdragen met jouw professie en in eigen land?

Als Manager Financiën en Bedrijfsvoering ben je lid van het Management Team en stuur je 3 medewerkers aan. Je verantwoordelijkheidsgebieden zijn:

– beheer van de financiële middelen van MAF Nederland

– financiële rapportage aan Bestuurder en MT jaarrekeningtraject

– begeleiding van de accountscontrole personeels- en salarisadministratie

– ISO kwaliteitssysteem

– een aantal facilitaire diensten.

Afhankelijk van de omvang van de functie en je expertise kunnen ook ICT- en datamanagementverantwoordelijkheden in deze functie belegd worden.

Aanbod

MAF biedt een uitdagende financiële functie in een nuchtere organisatie waar het delen van Gods liefde aan geïsoleerde bevolkingsgroepen allen motiveert. De werkstijl van MAF is pragmatisch en recht-door-zee, de werksfeer prettig en open. Je ontvangt een salaris conform BBRA schaal 12 (aanvangssalaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 4874 en € 5020 bij 38 uur) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

– Financiële opleiding op minimaal hbo-niveau

– Vijf tot tien jaar ervaring in een soortgelijke functie

– Zelfsturende en flexibele houding Focus op kwaliteit,

– klantgerichtheid en interne beheersing

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

– Meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente

– Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Teuge.

Je sollicitatie, waarbij je expliciet refereert aan de functie-eisen, kun je tot uiterlijk 4 maart 2019 richten aan drs. A. van Geffen via info@maf.nl, onder vermelding van Sollicitatie Manager Financiën en Bedrijfsvoering.

Wil je meer informatie dan kun je tijdens kantooruren bellen met Martin Vierhuizen, huidig Hoofd Financiën en Bedrijfsvoering, of per mail m.vierhuizen@maf.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over de MAF

MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

MAF vliegt o.a. voor Flying Docters, Verenigde Naties (VN), Rode Kruis, Dorcas, Tear, Unicef. Deze worden partner-organisaties genoemd. De vliegtuigen van MAF zijn geschikt voor het zware werk, ze kunnen landen op korte landingsbanen en zijn voor verschillende doelen in te zetten.

MAF bereikt mensen met: Humanitaire Hulp, Medische Hulp, Ontwikkelinghulp, Zending. Door de vliegdiensten van MAF worden mensen en dorpen bereikt met (nood)hulp en het Evangelie.

MAF Nederland heeft Internationale Staf uitgezonden; piloten, vliegtuigtechnici, managers en specialisten die in het buitenland voor MAF werkzaam zijn. Daarnaast werft MAF Nederland fondsen om het internationale werk van MAF te ondersteunen.

MAF
© Henk-Jan Oudenampsen
19-02-2019
Hulpverlening
https://www.maf.nl/vacaturesnl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies