MENU
Cocky Drost te gast op event over seksualiteit

Cocky Drost te gast op event over seksualiteit

21 feb

Op 13 april wordt er in Assen een event, speciaal voor christelijke vrouwen, georganiseerd over het thema seksualiteit. Het event wordt georganiseerd door Vrouw&Events, een jonge organisatie, opgericht door Sarah Niessink (vrouwencoach) en Roelienke Gort (seksuologisch hulpverlener).

Vrouw & Events staat voor ontwikkeling, inspiratie en ontmoeting. Met het event wil Vrouw & Events het onderwerp seksualiteit bespreekbaar maken. Hun wens is dat christelijke vrouwen meer genieten van seksualiteit en dichterbij het doel komen dat God voor ogen heeft met seksualiteit. Spreker en relatiecoach Cocky Drost komt tijdens het event vertellen over ‘Seksualiteit, een cadeau van God!’.

Cocky staat binnen christelijk Nederland bekend als een inspirerend spreker en zij is in staat om gevoelige onderwerpen op een prettige, luchtige manier en met een vleugje humor aan de orde te stellen. Er worden een aantal workshops gegeven: ‘Seks en je lijf’ over het vrouwenlijf en hoe seks werkt, ‘Seksualiteit, een ontdekkingsreis!’ over jouw lovemap en je vrij voelen en ‘Plezier in bed?!’ over genieten van seks en beminnen.

Kleinkunsttheater Op en Top Vrouw zorgt voor de nodige ontspanning. Op en Top Vrouw bestaat uit drie zeer ervaren zangeressen die samen met hun vaste pianist eigen liedjes vertolken vol humor en waar menig vrouw zich in zal herkennen.

Het event ‘Seksualiteit, een cadeau van God!’ wordt gehouden op zaterdag 13 april 2019 in Assen. Tot 1 maart geldt een EarlyBird kortingsactie.

Datum: 21 februari 2019
Auteur: Vrouw en Events
Foto: Cocky Drost
Website: http://www.vrouwenevents.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: