MENU
Nico Hoogenraad neemt afscheid van hulporganisatie Dorcas

Nico Hoogenraad neemt afscheid van hulporganisatie Dorcas

21 feb

Zoals inmiddels breder bekend zal CFO Nico Hoogenraad AA per 1 april 2019 Dorcas gaan verlaten. Per die datum is hij benoemd tot Associate Pastor van de internationale christelijke gemeente te Bazel, Zwitserland en met deze bijzondere stap volgt Nico zijn hart.

Inmiddels is de heer John Wolff per 1 maart 2019 benoemd tot Manager Finance van Dorcas Aid International en hij zal in die hoedanigheid vrijwel alle financiŽle taken van Nico Hoogenraad overnemen. John is reeds jarenlang betrokken bij de financiŽle zaken van Dorcas, zodat hij volledig ingewerkt zijn nieuwe taak op zich kan nemen.

Daarnaast is door de Raad van Toezicht besloten dat er een Chief Operating Officer zal worden benoemd, die samen met de CEO het bestuur zal vormen van Dorcas. Voor deze functie is het selectieproces inmiddels in gang gezet. Zodra een benoeming in die functie is afgerond zult u hierover worden geÔnformeerd.

We zijn heel dankbaar voor het vele dat Nico Hoogenraad heeft bijgedragen aan de opbouw van onze organisatie, aan onze missie, strategie en beleid. Volgende maand zullen we tijdens een op zijn verzoek interne bijeenkomst afscheid van hem nemen en hem zegen wensen op de nieuwe weg die hij gaat.

Datum: 21 februari 2019
Auteur: Dorcas
Foto: Dorcas
Website: http://www.dorcas.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: