MENU
Open Dag Trans World Radio met bijzondere gasten uit Bulgarije

Open Dag Trans World Radio met bijzondere gasten uit Bulgarije

28 feb

Altijd al eens kennis willen maken met een programmamaker van TWR? Of benieuwd naar de studio waar de Nederlandse programma’s van TWR worden opgenomen? Kom dan op zaterdag 6 april naar Barneveld voor de jaarlijkse Open Dag van TWR. Een uitje voor jong en oud!

Dit jaar hebben we twee wel heel bijzondere gasten: de Roma Nachko en Marusya Zaikov uit Bulgarije, het echtpaar dat op 9 en 10 maart ook uitgebreid aan het woord komt in uitzendingen van EO Metterdaad, waarin het werk van TWR onder Roma centraal staat.

Aan de hand van het thema 'Door barrières heen' vertellen Nachko en Marusya tijdens de Open Dag graag over de voorzichtige geestelijke opwekking die gaande is onder hun volksgenoten! Al vele jaren staat hun leven in het teken van evangelisatie. Voor talloze Roma in de wijde omgeving is dit echtpaar hun geestelijke steun en toeverlaat, zowel door de ether als bij huisbezoeken.

De andere presentaties tijdens de Open Dag worden verzorgd door TWR-directeur Hubrecht Smits en projectmedewerker Matthea Vrij, die aan de hand van hetzelfde thema vertellen over de verspreiding van het Evangelie in China en onze programma's die worden uitgezonden na een ramp.

Praktische details van de Open Dag:
Waar: TWR-kantoor: Huize De Schaffelaar, Stationsweg 6 in Barneveld
We zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto
Wanneer: Zaterdag 6 april 2019
Hoe laat: 9.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 16.30 uur. 's Ochtends en 's middags vindt hetzelfde programma plaats.
Voor wie: jong en oud (met speciaal kidsprogramma)
Aanmelden? Dat kan door het invullen van het formulier op de website of door telefonisch contact op te nemen: 0342-478432

Datum: 28 februari 2019
Auteur: Trans World Radio
Foto: © TOFF-fotografie Tobias Huizing
Website: http://www.twr.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: