MENU
Kinderbijbel van Kenneth Taylor in het Nederlands

Kinderbijbel van Kenneth Taylor in het Nederlands

04 apr

Bij uitgeverij Grace Publishing House verscheen de kinderbijbel: 'Met je kind door de Bijbel'. In deze uitgave blijft auteur dr. Kenneth N. Taylor dicht bij de tekst van de Bijbel zodat kinderen vertrouwd raken met het Woord van God. Deze kinderbijbel bevat 121 vertellingen die met eerbied en ontzag voor Gods Woord en in een voor kinderen begrijpelijke taal geschreven zijn.

'Met je kind door de Bijbel' bevat 68 verhalen uit het Oude Testament en 53 verhalen uit het Nieuwe Testament, stelt aan het eind van elk verhaal een aantal vragen en is geschikt voor kinderen van ongeveer 6-12 jaar. De mooie, realistische illustraties brengen de woorden tot leven.

Dr. Kenneth N. Taylor is vooral bekend geworden als de vertaler van The Living Bible, een parafrase van de Bijbel. Hij is de oprichter van Tyndale House Publishers. Zijn grootste bekendheid kreeg hij echter door het schrijven van Bijbelverhalen voor kinderen. De verhalen waren pas klaar voor publicatie als ze uitgetest waren tijdens de dagelijkse Schriftlezingen in het gezin.

Zij missie is altijd geweest mensen te helpen om het Woord van God te begrijpen en de kracht van dat Woord te laten ervaren in hun leven.

Datum: 4 april 2019
Auteur: Redactie christelijknieuws
Foto: Christelijk Nieuws
Website: http://www.gracepublishinghouse.com

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

13 september 2020 Kijk vooruit
6 september 2020 God is nabij
30 augustus 2020 Op Zijn tijd
23 augustus 2020 De stem in de storm
16 augustus 2020 Kun je wachten

Meer nieuws: