Twee predikantenechtparen verbinden zich aan leefgemeenschap de Wittenberg

Ds. Niek en Jenny Tramper en dr. Kees en Arianne van Ekris zullen zich aan de Wittenberg verbinden om leiding te gaan geven aan de leefgemeenschap, die in augustus 2019 met een nieuwe opzet verder gaat. Niek Tramper is nu nog verbonden aan de internationale gemeente ICF in Delft en Kees van Ekris aan de Bethelgemeente in Zeist. Laatstgenoemde zal de werkzaamheden combineren met zijn werk voor Areopagus (IZB).

Beide gezinnen zullen in het gebouw aan de Krakelingweg in Zeist gaan wonen, samen met de studenten en de andere bewoners. Naast het vormgeven van het programma, waar de dagelijkse getijdengebeden een wezenlijk deel van uitmaken, zullen zij betrokken zijn bij de retraiteprogramma’s die ook na de zomer van start gaan.

Eveneens in augustus start het vijf maanden durende vormingstraject waarin jongeren aan de slag gaan met vragen als Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld?

Met Inside-out wil de Wittenberg christenjongeren helpen te groeien als volgeling van Jezus Christus. Zij kunnen dit traject volgen als deel van een tussenjaar. Er zijn jaarlijks instapmomenten in augustus en februari.

De Wittenberg
De Wittenberg
04-04-2019
Onderwijs
https://www.dewittenberg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies