MENU
Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt in Dordrecht

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt in Dordrecht

26 apr

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt D.V. zaterdag 11 mei in de monumentale Grote Kerk van Dordrecht, zaterdag 8 juni volgt een concert in Concertgebouw de Doelen in Rotterdam en de reeks concerten wordt afgesloten op zaterdag 22 juni in de Grote- of Maria Magdalenakerk in Goes.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor, dat 700 zangers en zangeressen telt, komt D.V. zaterdag 11 mei naar Dordrecht. Tijdens dit concert kunt u genieten van de liederen van Johannes de Heer. Het thema van deze vierde editie van het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor is: “Groot is Uw trouw”.

Bij de concerten is er telkens een gastoptreden. In Dordrecht is veel ruimte voor samenzang en werken het bekende trompet duo Arjan en Edith Post mee, Wibrand van Norel (pauken) en Marco den Toom (orgel). Van deze avond wordt een cd gemaakt, deze cd kan tijdens het concert besteld worden.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor is een projectkoor onder muzikale leiding van Wilbert Magré. Repetities worden gehouden in acht plaatsen in Nederland, van Goes tot Wouterswoude. Koorleden en bezoekers zamelen door hun deelname of concertbezoek geld in voor straatkinderen in de Filipijnen een project van Woord & Daad. Het koor is in 2016 opgericht om de 150e geboortedag van Johannes de Heer te gedenken. Sindsdien is er - mede op verzoek van de enthousiaste koorleden – ieder jaar een nieuwe editie gestart.

Wilt u het volgende seizoen ook meezingen met dit bijzondere koor? Ga dan naar johannesdeheerkoor.nl/aanmelden-2020. U ontvangt dan spoedig een aanmeldings-mail.

Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten met korting, ga naar www.johannesdeheerkoor.nl

Datum: 26 april 2019
Auteur: Arend-Jan Wielink
Foto: © TOFF-fotografie Tobias Huizing
Website: http://www.johannesdeheerkoor.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: