MENU
Adem Project start crowdfundingsactie

Adem Project start crowdfundingsactie

28 apr

Het Adem Project is een crowdfundingsactie gestart. In de afgelopen maanden heeft dit collectief vijf nummers geschreven en uitgebracht. Er zijn nog veel nummers en ideeën die ze willen afmaken, opnemen en uitbrengen. En daarom vraagt het collectief aan mensen om deel te worden van het Adem Project door financieel te ondersteunen. Daarmee kunnen ze hun missie om nieuwe, frisse, vernieuwende liederen voor de kerk te schrijven nog meer handen en voeten geven.

Crowdfundingsactie
Mensen kunnen al met een klein bedrag deel worden van het project. Vanaf € 3,75 per maand of met éénmalig € 10,- tot € 1500,- waarbij ze als tegenprestatie samen een nummer met je schrijven, het opnemen en uitbrengen. De crowdfundingsactie, of liever gezegd de vriendenactie loopt tot begin juni.
De actie wordt in samenwerking met Acthope.com opgezet, een platform dat zich specialiseert in crowdfunding voor christelijke doelen.
Initiatiefnemer Filemon Peroti: "Het afgelopen jaar is zo bijzonder geweest. Het is zo gaaf om te zien dat de droom die God mij gegeven heeft werkelijkheid is geworden. En het mooie is dat wij zoveel reacties hebben gehad op de nummers en de productie. Maar we hebben nog zoveel meer liggen. We willen kerken helpen met onze muziek. En daarnaast willen we mensen bereiken die God niet kennen."

De eerdere nummers werden mede door Stichting Reck gefinancierd, omdat zij het talent en de potentie zagen van het collectief. Sinds het nummer "Adem" afgelopen najaar uit is gekomen wordt het door meer en meer kerken opgepakt om gezongen te worden. Het nummer 'No Limit Remix' is in april op tientallen playlisten van Youtube, Spotify en Soundcloud geplaatst. En het kerstnummer 'Echte Liefde' heeft veel mensen geraakt.

Rauw en eerlijk
Het is begonnen met een verlangen: “Een positieve verandering realiseren op muzikaal gebied binnen de ‘kerk’, waardoor jongeren in hun beleving aansluiting vinden bij zaken zoals geloof en spiritualiteit,” aldus Filemon Peroti. Peroti, onder andere bekend van het Tv-programma G-Time, schrijft en maakt als initiatiefnemer van het project nieuwe kerk-, aanbiddingsmuziek voor Millennials (jongeren tussen de 20 en de 35 jaar).
En het slaat aan, steeds meer mensen downloaden de bladmuziek en spelen met name het nummer Adem in hun eigen kerk.

Een all stars-formatie
Initiatiefnemer Filemon Peroti heeft de all stars-formatie samengebracht: Dwight Dissels (The Voice), Jay Way, Filemon Peroti (G-Time), William Wixley, Reyer, Christiana Bohorquez (TV programma Beste Singer Songwriter van Nederland), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Elvis E, Chesron Sminia (Rechtstaat), Amy de Jager en Ann Michelle Lee en nog meer anderen maken onderdeel uit van het bonte gezelschap.

‘Eenheid en gruwelijk goede kwaliteit’
Het gaat niet om het schrijven van een hit op basis van een pakkende beat of catchy soundbite. De liederen ontstaan door het leven met elkaar te delen. Filemon Peroti verwoordt waar het Adem Project naar op zoek is: “Het gaat om eenheid, liefde, een frisse wind, een nieuw lied, gruwelijk goede kwaliteit, innovatieve worship en je thuis voelen in het geluid. We willen Adem aan Nederland geven.”

Hier vind je meer informatie over de crowdfundactie: ActHope

Datum: 28 april 2019
Auteur: Adem Project
Foto: Adem Project
Website: http://www.acthope.com

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

16 december 2013 Christelijke goede doelen werken samen in crowdfundingplatform

Meer nieuws: